Maak je op voor hét jazz festival van Maastricht in 2019

Jazz Maastricht - Mabi City Centre Hotel Maastricht

3 dagen jazz tijdens JekerJazz in oktober

Heb jij 11, 12 en 13 oktober 2019 al geblokkeerd in je agenda? Doen hoor. Dan staat de volgende editie van hét jazz festival van Maastricht op het programma: JekerJazz 2019. Drie dagen boordevol jazz in de meest brede zin van het woord. Van blues tot soul. De klassiekers en nieuwe jazz. Aanstormend talent en bekende artiesten uit binnen en buitenland. De programmering is nog niet bekend, maar het jazz festival in Maastricht belooft in 2019 nog groter, breder en voller te worden. Iets om naar uit te kijken!

Kleinschalig en gezellig: JekerJazz ArtLive

De Stichting JekerJazz Maastricht organiseert twee keer per jaar een gratis, toegankelijk jazz festival. Voor de liefhebbers en voor iedereen die nog nooit met jazz in aanraking kwam. Op 15 en 16 juni vindt JekerJazz ArtLive plaats. De kleinschalige variant. Op verschillende plekken in het Jekerkwartier kunnen bezoekers luisteren naar prachtige concertjes op verschillende plekken op straat. Op de zondag wordt er een kunstmarkt aan toegevoegd.

3 dagen JekerJazz in Maastricht

In oktober van dit jaar staat het JekerJazz festival 2019 in Maastricht op het programma. 3 dagen lang struin je dan door de stad. Van bruine kroeg naar trendy bar. En van kleinschalig podium tot muziek op een zeepkist. Artiesten uit binnen- en buitenland trakteren je op jazz in de meest brede zin van het woord. Maak je op voor jazz, soul, funk en blues. De nieuwste singer-songwriters, lokaal talent, lekker swingen of achterover met een bietje erbij. Zelfs latin en easy-listening ontbreken niet in de line-up. Over de programmering gesproken; op het moment van schrijven is daar nog niets over bekend. Maar doe jezelf een plezier en houd de website in de gaten. Dan weet jij als eerste waar je moet zijn.

Wij wensen je een heerlijke jazz editie!

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.