Bij SnowWorld Landgraaf is het het hele jaar winter

Snowworld Landgraaf - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Hier ski je in het grootste overdekte wintersportdorp van Europa

Op een klein half uurtje rijden van Maastricht ligt het grootste overdekte skidorp van Europa. In SnowWorld Landgraaf vind je 5 skipistes, stoeltjesliften, meerdere restaurants, 365 dagen per jaar een dik pak verse sneeuw en een spannend klimpark. Als beginnend pizzapunter of doorgewinterde downhiller ski je hier het hele jaar door. Leuk voor een dagje sneeuwpret. Of om het skiën eens goed onder de knie te krijgen.

Wie denkt dat je voor een dagje onvervalst wintersporten het land moet verlaten, heeft het mis. In Zuid-Limburg, net buiten Landgraaf, ligt SnowWorld. Het grootste overdekte wintersportdorp van Europa. SnowWorld is al jaren een waanzinnig leuk dagje uit net buiten Maastricht. Maar is ook the place to be voor iedereen die het skiën onder de knie wil krijgen of zijn techniek wil optimaliseren.

SnowWorld is net echte wintersport

Wat de buitentemperatuur ook is, binnen op de piste is het altijd -5 graden. Warme kleding en handschoenen zijn dus een must. Ben je slecht voorbereid? Skikleding, een helm, schoenen en ski’s zijn allemaal te huur bij SnowWorld. En hoe het vervolgens werkt? Eigenlijk net als op een echte piste: je koopt online of offline een skipas voor een uur, een dagdeel of een hele dag. En dan kan de pret beginnen. Stap je van de piste – bijvoorbeeld om even lekker koffie te drinken of iets te eten – dan stopt ook de tijd op je skipas. Ga je de piste weer op, dan tikt de tijd verder terug.

Praktische informatie SnowWorld

Je hoeft niet per se te reserveren als je naar SnowWorld wilt komen. Er is altijd plek voor je op de piste. Je toegangstickets koop je aan de kassa of online. Een uur skiën kost € 19,50, een hele dag € 42,50. Voor kinderen gelden iets voordeligere tarieven. Op de website van SnowWorld lees je alles over de prijzen, het huren van materiaal en kleding, voordelige groepsarrangement en de vele mogelijkheden om te eten en drinken.

Wij wensen je het hele jaar winterpret!

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.