Wintersport bij Snowworld in Landgraaf

Snowworld in Landgraaf - Snowworld Landgraaf

Het grootste overdekte wintersportdorp van Europa

Op slechts een korte autorit van Maastricht, ongeveer een half uur rijden, bevindt zich het grootste overdekte skidorp van Europa: Skidorp Landgraaf. Hier ontdekt u vijf skipistes, stoeltjesliften, diverse restaurants, en het hele jaar door een dikke laag verse sneeuw, evenals een opwindend klimpark. Of u nu een beginnende skiër bent die de ‘pizzapunt’ onder de knie wil krijgen of een doorgewinterde afdaler, hier kunt u het hele jaar door genieten van sneeuwplezier en uw ski-vaardigheden verbeteren.

Het hele jaar winter

Binnen op de piste is het altijd -5 graden, ongeacht de buitentemperatuur, dus warme kleding en handschoenen zijn essentieel. Voor wie niet goed voorbereid is, zijn er bij Snowworld skikleding, helmen, schoenen en ski’s te huur. Het werkt eigenlijk net als op een echte skipiste: u kunt online of ter plaatse een skipas kopen voor een uur, een dagdeel of een hele dag. De tijd op uw skipas stopt wanneer u de piste verlaat, bijvoorbeeld om even te pauzeren met een kop koffie of een hapje te eten. Wanneer u weer de piste op gaat, wordt de tijd hervat.

Praktische informatie Snowworld Landgraaf

Praktische informatie over Snowworld: reserveren is niet per se nodig, er is altijd ruimte op de piste. Uw toegangstickets kunt u aan de kassa kopen of online bestellen. Een uur skiën kost € 27,50 en een hele dag kost € 52,50. Voor kinderen gelden iets voordeligere tarieven. Op de website van Snowworld vindt u uitgebreide informatie over de prijzen, het huren van materiaal en kleding, groepsarrangementen en de verschillende eet- en drinkmogelijkheden.

Bekijk de website hier

Wij wensen u het hele jaar door veel plezier in de winterse sfeer!

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.