Maak je op voor hét jazz festival van Maastricht in 2019

3 dagen jazz tijdens JekerJazz in oktober

Heb jij 11, 12 en 13 oktober 2019 al geblokkeerd in je agenda? Doen hoor. Dan staat de volgende editie van hét jazz festival van Maastricht op het programma: JekerJazz 2019. Drie dagen boordevol jazz in de meest brede zin van het woord. Van blues tot soul. De klassiekers en nieuwe jazz. Aanstormend talent en bekende artiesten uit binnen en buitenland. De programmering is nog niet bekend, maar het jazz festival in Maastricht belooft in 2019 nog groter, breder en voller te worden. Iets om naar uit te kijken!

Lees verder

Bezoek het Drielandenpunt: wandelen, dolen, dwalen en historie

Met één been in Nederland, het andere in Duitsland en je hand in België. Op het drielandenpunt in Vaals kan het! Op precies dit punt komen de landsgrenzen van de drie landen samen in één monument. Het drielandenpunt is een populaire wandel bestemming, maar er is nog veel meer te doen bij dit bijzondere stukje Nederland. Bezoek het hoogste punt van Nederland, verdwaal in een labyrint of beklim een toren voor een werkelijk fabuleus uitzicht.

Lees verder

Heel veel muziek op de agenda van de Muziekgieterij in Maastricht

Muziegieterij 2019 in Maastricht - Hotel Mabi Blog

Pop, dance, rock, heavy metal, singer-songwriters, jazz en experimentele muziek. Artiesten uit binnen- en buitenland weten poppodium Muziekgieterij in Maastricht te vinden. Een podium met een bijzonder verhaal. En een lekkere gevulde agenda voor de komende maanden. Wat denk jij? Past een avondje Muziekgieterij in jouw agenda? Wij tippen deze vijf concerten.

Lees verder

Grote maten mode in Maastricht: kleine moeite!

Grote maten mode in Maastricht - Hotel Mabi BlogMet een maatje meer is het zeker niet minder leuk shoppen. Voor grote maten mode kun je goed slagen in Maastricht. Dé winkelstad bij uitstek heeft ook voor de iets vollere dames een aantal te gekke winkels en boetiekjes waar je zeker even naar binnen moet. Recht op je doel af. We zetten er een aantal voor je onder elkaar!

Lees verder

Hier scoor je de leukste kinderkleding in Maastricht

Maastricht is dé stad voor shopliefhebbers. En ook voor mooie en unieke kinderkleding moet je in Maastricht zijn. Van uniek en handgemaakt tot exclusief. Van babykleding tot must-haves voor peuters en kleuters. Van alleen kleding tot hebbedingen en speelgoed. Wij zetten een paar favoriete adresjes voor je onder elkaar.

Lees verder

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.3
3.882 beoordelingen
TrustYou