Bioscoop: Cinema Plush & Bubblegum

Een intieme privébioscoop voor 13 personen, hier kunt u genieten van filmklassiekers, en de nieuwste Netflix films vanuit een chique rode pluche bioscoopstoel. Bij de ingang vind je een kauwgomballenautomaat, dit maakt de beleving compleet en verwijst mede naar de naam van onze in-house bioscoop.

Hapjes en drankjes

Bij de receptie maakt de popcorn automaat de hele dag door verse popcorn, onbeperkt popcorn dus! Of kies van de menukaart van Bar Twisted de lekkerste drankjes en hapjes, deze worden voor u naar de bioscoop gebracht, over luxe gesproken.

Voor de locals

Ook voor locals is Cinema Plush & Bubblegum te reserveren. Bijvoorbeeld voor een avondje privé bioscoop.
Cinema Plush & Bubblegum heeft ruimte voor 13 personen, op basis van uw wensen maken wij graag een offerte!

MEER INFORMATIE
Mabi Plush and Bubblegum cinema - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Reserveren

Zin in een movie night, day of zelfs morning? Alles kan, reserveer vooraf of bij aankomst een tijdsslot bij de receptie. Kijk uw favoriete serie, is de bioscoop verder niet gereserveerd? Binge dan lekker door tot in de late uurtjes.

MEER INFORMATIE

Locatie

Hotel dichtbij de Markt Maastricht

Mabi Hotel Centrum is gelegen in het Boschstraatkwartier, een leuke buurt midden in het gezellige, historische centrum van Maastricht. Dit is bij de Markt en het winkelcentra Mosae Forum en Entre Deux. Binnen 5 minuten lopen bent u op het Vrijthof of het Onze Lieve Vrouweplein en het centraal station van Maastricht ligt op 15 minuten loopafstand.

Location & Directions

  • Markt - 100 m
  • 't Bassin - 400 m
  • Sint Servaasbrug - 600 m
  • Vrijthof - 700 m
  • Onze Lieve Vrouweplein - 700 m

BOEK DIRECT VOORDELEN

  
  
  
 

Beste prijzen direct 
Flexibele tarieven 
Directe boekingsbevestiging 
Veilig betalen