Maastricht: winkels in Wyck

Foto credits Maastricht Marketing

Wanneer u vanaf het centraal station in Maastricht naar de binnenstad wandelt, komt u als eerste de wijk Wyck tegen. Hier vindt u authentieke winkels, gezellige cafés, uitstekende eetgelegenheden, tijdelijke pop-up stores en unieke kunstzaken.

Winkels in Maastricht

Maastricht staat bekend om haar prachtige scala aan winkels, variërend van luxe tot mainstream, van vintage tot designerstukken. Voor iets bijzonders moet u naar het zuiden komen. Maar niet alleen voor kleding is Maastricht een winkelparadijs. De stad biedt ook een buitengewoon assortiment op het gebied van kunst en stijlvolle artikelen voor in huis. In Wyck vindt u hippe conceptstores, vintage winkels en enkele bekende ketens die samen een verleidelijk aanbod creëren.

Highlights in Wyck

De Rechtstraat en de Wycker Brugstraat vormen de hoofdstraten in Wyck. Het aanbod is enorm en de sfeer is er gezellig en ontspannen. Vanuit Mabi City Centre Hotel bent u er in slechts 5 minuten lopen. We zetten de leukste winkels voor u onder elkaar:

 • Shop Noir
  Bij Shop Noir vindt u betaalbare Nederlandse, Franse en Scandinavische kleding met een minimalistisch en eigentijds karakter. Iets verderop in de straat kunt u uw hart ophalen bij Noir Shoes.
 • We-ar Vintage
  Op zoek naar een gedragen paar Levi’s 501® jeans voor een vriendelijke prijs of een leren jack dat er nog als nieuw uitziet? Dan is We-ar Vintage de plek voor u. Hier vindt u ook schoenen, tassen en zelfs feestelijke jurken.
 • Nina’s Boutique
  Nina heeft oog voor unieke kledingstukken, bijzondere combinaties en opkomende modetrends. Of iets zoekt voor alledaags gebruik of voor een speciale gelegenheid, in deze gezellige winkel bent u aan het juiste adres.
 • De Verwondering
  De Verwondering was de allereerste conceptstore in Maastricht en is sindsdien een begrip. Bij De Verwondering wilt u gewoon wonen. Hier vindt u prachtige interieurartikelen, tassen en cadeauartikelen, zorgvuldig geselecteerd uit meer dan 25 landen.
 • M-perfection
  Een winkel speciaal voor eigentijdse mannen. Of u nu op zoek bent naar een perfect zittende spijkerbroek, stevige schoenen, een goed overhemd of gewoon een sportief shirt, bij M-perfection slaagt u zeker. Hier geen gedoe, maar echte mannenkleding.

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.