Maastricht: winkels in Wyck

Als je vanaf het centraal station in Maastricht naar de binnenstad loopt is Wyck de eerste wijk die je tegenkomt. En dan moet je je best doen om de binnenstad ook daadwerkelijk te bereiken. Wyck is hip and happening! Je vindt er authentieke winkels, fijne cafeetjes, goede eetgelegenheden, pop-up stores en unieke kunstwinkels. Wij zoomen de komende maanden in op de stadsplattegrond van Maastricht en helpen je zo om nog meer uit je bezoek aan de stad te halen. En waar anders te beginnen dan in het gemoedelijke Wyck?

Maastricht staat bekend om haar prachtige aanbod van winkels. Van luxe tot mainstream, van vintage tot designer pieces. Voor iets speciaals moet je naar het zuiden. Maar niet alleen voor kleding moet je in Maastricht zijn. De stad heeft ook een bijzonder aanbod op het gebied van kunst en gave spullen voor thuis. In Wyck wisselen hippe conceptstores, vintagewinkels en een paar grote ketens elkaar af en zorgen samen voor een aanbod om van te smullen. Wij hebben de leukste adressen in Wyck voor je verzameld in Google Maps. Open deze op je telefoon en je hebt alle adressen bij de hand!

> Check hier de plattegrond van Wyck met winkels, cafeetjes, galerieën en andere hotspots!

Een paar highlights in Wyck

De Rechtstraat en Wycker Brugstraat zijn de hoofdstraten in Wyck. Het aanbod is enorm en de sfeer gezellig en gemoedelijk. Je loopt er vanuit het hotel in een goede 5 minuten naartoe. We zetten de leukste winkels voor je onder elkaar.

• Shop Noir

Bij Shop Noir vind je Nederlandse, Franse en Scandinavische, betaalbare kleiding. Helemaal nu, minimalistisch en zonder poespas. Ietsje verderop in de straat kun je je hart ophalen bij Noir Shoes.

• We-ar Vintage

Op zoek naar die gedragen Levi’s 501 voor een lekker prijsje? Of een zwart, leren jasje waar het nieuwe net vanaf is? Dan moet je naar We-ar Vintage. Ook voor schoenen, tassen of een feestelijke jurk trouwens.

• Nina’s Boutique

Nina heeft een neusje voor unieke kleding, bijzondere combinaties en de trends van morgen. Voor alledaags of een feestje moet je in deze gezellige winkel zijn.

• De Verwondering

De eerste conceptstore van Maastricht en sindsdien een begrip. Bij de Verwondering wil je eigenlijk wonen. Mooie spullen voor thuis, tassen en cadeaus. Zorgvuldig bij elkaar gezocht in meer dan 25 landen.

• M-perfection

Een winkel voor de eigentijdse man. Een goed zittende spijkerbroek, stevig paar schoenen, goed overhemd of gewoon sportief shirt. Hier moet je zijn. Geen getrut. Echte mannen kleden zich bij M-perfection.

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.