Shopwalhalla: Designer Outlet Shopping | Maasmechelen Village

Shoppen in Maasmechelen Village - Visit Zuid-Limburg

Maasmechelen Village Outlet, gelegen op slechts 20 minuten rijden van Maastricht, is echt het paradijs voor koopjesjagers. Deze outlet bevindt zich op het kruispunt van Nederland, België en Duitsland, wat zorgt voor een internationale klantenkring. In de Village vindt u meer dan 100 winkels die honderden bekende en minder bekende merken aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen, met kortingen variërend van minimaal 30% tot maximaal 60%.

De Belgische Maasmechelen Village Outlet is een autovrij minidorpje met meer dan 100 boetiekjes en winkels waar u kunt shoppen voor kinderkleding, dames- en herenmode, sportartikelen, sieraden en accessoires, dit alles voor zeer betaalbare prijzen. Tijdens uw shopsessie kunt u even pauzeren bij een van de vele restaurants en gezellige eetgelegenheden voor een heerlijke lunch. En maak u geen zorgen over het parkeren, want u kunt uw auto gratis kwijt op een van de 1500 beschikbare parkeerplaatsen.

Een breed scala aan bekende merken is te vinden in Maasmechelen Village, waaronder Armani, BALR, Calvin Klein, Furla, Karen Millen, McGregor, Tommy Hilfiger, Van Lier en Wolford. Het is belangrijk om te weten dat in Maasmechelen Village niet alleen oudere collecties met korting worden verkocht, maar ook actuele mode tegen zeer scherpe prijzen verkrijgbaar is.

Openingstijden:

Maandag 10.00 – 19.00 uur
Dinsdag 10.00 – 19.00 uur
Woensdag 10.00 – 19.00 uur
Donderdag 10.00 – 19.00 uur
Vrijdag 10.00 – 19.00 uur
Zaterdag 10.00 – 19.00 uur
Zondag 10.00 – 19.00 uur

Maasmechelen Village
Zetellaan 100
3630, Maasmechelen

Voor het volledige merkenportfolio en meer informatie over bereikbaarheid en aantrekkelijke extra kortingen, kunt u een kijkje nemen op de website van de outlet.

 

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.