Een gezellig middagje biercafé in Maastricht

Proosten groepsevent bier - Maastricht Marketing

 

Klaar voor een verfrissend glas bier? Echte kenners kiezen voor speciaalbieren in de cafés van Maastricht. Als u op zoek bent, hebben wij een paar geweldige opties voor u.

De Gouverneur

Gelegen aan de Markt in Maastricht, staat De Gouverneur bekend als een echt speciaalbiercafé. Met meer dan 250 verschillende biersoorten op de kaart, wordt het een uitdaging voor liefhebbers om een keuze te maken. Het café biedt ook een tasting menu aan, waarbij verschillende bieren worden geserveerd met bijpassende hapjes. Op de avondkaart draait alles om de perfecte combinatie van bier en spijs. Een aanrader voor wie op zoek is naar iets bijzonders! Bekijk de website van De Gouverneur.

Café ’t Pothuiske

Café ’t Pothuiske is een begrip voor alle Maastrichtenaren. Dit knusse biercafé is dé ontmoetingsplaats voor liefhebbers van de bourgondische sfeer. Naast een eenvoudige kaart met warme gerechten, is de uitgebreide hapjeskaart een hoogtepunt. De ‘plankjes’ zijn hier geweldig: borrelplanken met een selectie vlees, kaas of een combinatie van beide. Wilt u een smaak-combinatie proberen? Geniet van de speciaal samengestelde biermenu’s! Bekijk de website van Cafe ’T Pothuiske.

In Den Ouden Vogelstruys

Aan het gezellige Vrijthof vindt u Café In Den Ouden Vogelstruys. Dit imposante café met een gezellig terras blinkt uit in vriendelijkheid. Met tientallen speciaalbieren op de kaart, is dit de plek voor bier met een verhaal. Het gepassioneerde personeel vertelt u graag meer over de bieren die ze serveren. Wist u dat u hier niet alleen voor bier terecht kunt, maar ook voor heerlijke koffie, uitgebreide lunch en smakelijk diner? Bekijk de website van In Den Ouden Vogelstruys.

 

Of u nu een fervent bierliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een gezellige plek om te ontspannen, deze biercafés in Maastricht hebben voor ieder wat wils. Proost op een geweldige tijd!

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.