Via Mucca: wijnbar in de Koestraat in Maastricht

meesters in wijn - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Lekker shoppen en de dag afsluiten met een goed glas wijn met bijpassend hapje. Dat klinkt helemaal Maastricht. En gelukkig kan dat ook heel goed in de hoofdstad van Zuid-Limburg. Het centrum van Maastricht heeft een aantal ontzettend leuke én goede wijnbars. En wij brengen graag de wijnbar in de Koestraat in Maastricht onder je aandacht: Via Mucca. En als we dan toch in de wijnsfeer zijn, bestellen we ook nog een glaasje bij de Meesters in Wijn. De nieuwste aanwinst als het gaat om verrassend goede wijn.

Al jarenlang de beste wijnbar van Maastricht: Via Mucca

Via Mucca is al sinds jaren de beste wijnbar van Maastricht. De zaak staat bekend om haar enorme hoeveelheid goede wijnen. De lange zaak heeft over de hele lengte van de zaak een wijnkast, waardoor je tijdens het proeven kunt flirten met de volgende fles. Goede wijn, een gezellige sfeer, heerlijke muziek, dat is Via Mucca. Eigenaresse Stefanie is gek op wijn, weet er honderduit over te vertellen, maar zet je ook – na en paar gerichte vragen – precies de juiste wijn voor je neus. En daar hoort natuurlijk ook een bijpassend hapje bij. Via Mucca is echt een aanrader voor iedereen die van wijn houdt, of wat meer van wijn zou willen houden.

Wijnbar Meesters in Wijn: een verhaal bij ieder glas

Op steenworp afstand, ook in het Jekerkwartier, vind je een nieuwkomer op wijngebied: Meesters in Wijn. Maar dat betekent zeker niet dat ze hun plek nog moeten veroveren in Maastricht. Meesters in Wijn werd door Perswijn verkozen als ‘Beste Wijnbar van Nederland 2018’. En wij snappen wel waarom. De zaak schenkt maar liefst 350 verschillende wijnen per glas! En zowel de eigenaars als medewerkers zijn ware meesters in wijn. Ieder glas komt met een mooi verhaal over de wijn. Wijnbar Meesters in Wijn biedt ook een leuke wijnproeverij aan. Voor € 17,50 krijg je zes verschillende proefglazen met uitleg van de meesters. Slimmeriken breiden de proeverij uit voor € 10,- per persoon en genieten per glas van een bijpassend hapje. Ben je op zoek naar de wat meer exclusieve wijnen, kies dan voor een upgrade van de standaard proeverij voor slechts € 10,- extra. Op de website van Meesters in Wijn lees je alles over de mogelijkheden. Cheers!

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.