DE BESTE WIJNBARS VAN MAASTRICHT

Wijngaard Apostelhoeve tussen de wijnstekken - Maastricht Marketing

Een heerlijke dag winkelen afsluiten met een goed glas wijn en een bijpassend hapje? Dat is helemaal Maastricht, en gelukkig kunt u dat ook uitstekend in de hoofdstad van Zuid-Limburg. Het centrum van Maastricht herbergt diverse charmante en hoogwaardige wijnbars. We willen graag de aandacht vestigen op Via Mucca, een wijnbar in de Koestraat in Maastricht. En als we toch in de wijnsfeer zijn, laten we u ook graag kennismaken met Meesters in Wijn, de nieuwste toevoeging aan het aanbod van verrassend goede wijn.

Via Mucca Wijnbar

Via Mucca is al vele jaren de beste wijnbar van Maastricht en staat bekend om haar uitgebreide selectie voortreffelijke wijnen. De ruim opgezette bar heeft een lange wijnkast langs de gehele lengte, zodat u tijdens het proeven alvast kunt dromen over uw volgende fles. Hier vindt u niet alleen goede wijn, maar ook een gezellige sfeer en heerlijke muziek. Stefanie, de eigenaresse, is gepassioneerd over wijn en kan er boeiend over vertellen. Na een paar gerichte vragen zet ze precies de juiste wijn voor u neer, vergezeld van een passend hapje. Via Mucca is een absolute aanrader voor wijnliefhebbers, maar ook voor degenen die hun liefde voor wijn willen ontdekken.

Via Mucca Wijnbar
Koestraat 17 A
6211 HR, Maastricht
www.viamucca.nl

De Kaasbar

Op steenworp afstand, ook in de Koestraat, vind je de Kaasbar: de eerste kaasbar van de Benelux, perfect voor de échte Bourgondiërs. Bij de Kaasbar heeft u de keuze uit meer dan 30 kazen waarmee u uw eigen kaasplank kunt samenstellen. Natuurlijk bieden ze ook een uitgebreide selectie bijpassende wijnen, inclusief heerlijke portwijnen. Maar er is voor elk wat wils, want ze hebben ook een ruime keuze aan (speciaal)bieren! Het is de ideale plek om heerlijk te ontspannen na een dagje winkelen of een bezoek aan een museum.

De Kaasbar
Koestraat 14 – 16
6211 HR, Maastricht
www.dekaasbar.nl

 

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.