Cultuur & Culinair: Boek nu een André Rieu arrangement in Maastricht

André Rieu concert in Maastricht - André Rieu

In juli 2024 staat André Rieu in Maastricht voor zijn traditionele reeks romantische en spectaculaire zomeravondconcerten. Ook dit jaar bieden talloze restaurants aan het Vrijthof in Maastricht arrangementen bij de concerten van André Rieu. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wat alle restaurants gemeen hebben is de populariteit van hun tafelplekken. Tip: als u culinair en cultureel wilt combineren, moet u er snel bij zijn.

Verschillende André Rieu arrangementen op het Vrijthof

De restaurants aan het Vrijthof in Maastricht pakken flink uit tijdens de concerten van André Rieu. Elk van hen stelt een menu samen waarmee u kunt genieten van heerlijk eten en drinken in combinatie met het concert. Sommige van deze restaurants bieden hun arrangementen aan via officiële kanalen. Voor een uitgebreid overzicht kunt u terecht bij Bezoek Maastricht.Hier kunt u ook de verschillende arrangementen boeken (vanaf € 88,00).

Eerst dineren, dan het concert

Wanneer André Rieu optreedt in Maastricht, beginnen de arrangementen doorgaans rond 18.00 uur. Na het diner begint het concert om 21.00 uur. Op deze manier kunnen concertbezoekers en orkestleden ongestoord genieten van de klassieke klanken zonder het gerinkel van borden en bestek. Gedurende de concerten is het wel mogelijk om drankjes te bestellen.

Bijzonder concert met verrassende gasten

Dit jaar viert Rieu zijn 15e jaar optreden in zijn geboortestad. Er zijn in totaal 12 concerten aangekondigd. Elk jaar treden er bijzondere en verrassende artiesten op tijdens de concerten. In voorgaande jaren mochten bezoekers onder andere Zucchero, Andrea Bocelli, Jermain Jackson en David Hasselhof verwelkomen. Wie dit jaar de eer heeft, blijft vooralsnog een verrassing.

Koop kaarten voor het concert via de officiële kanalen

Tickets voor André Rieu’s concerten op het Vrijthof in Maastricht zijn jaarlijks erg gewild. Koop uw kaarten voor de concerten in juli alleen via officiële verkooppunten: de website van André Rieu of het VVV-kantoor in Maastricht vanaf € 64,00 per ticket (exclusief servicekosten, arrangementen, etc.).

 

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.