Meeting ruimtes in Mabi City Centre Hotel

In Mabi City Centre Hotel komen verhalen tot leven. Wij moedigen u aan om uw eigen script te schrijven dat zich afspeelt tegen een chique decor in flamboyante art-deco stijl uit de jaren ’20 naar hedendaags design. Een script waarin uw feestelijke borrel, lancering van een nieuw product, zakelijke bespreking of presentatie over nieuwe plannen in het middelpunt staat. Wij creëren samen met u een eigen beleving, aangemoedigd door ongekende verbeeldingskracht, persoonlijke service en luxe faciliteiten.

Mabi City Centre Hotel is ideaal voor:

 • Ontbijtmeetings
 • Besloten feest
 • Vergaderingen
 • Staande receptie
 • Presentaties
 • (Feestelijke) borrels
 • Brainstormsessies
 • Workshops

Faciliteiten

Presentatiescherm

Flip-over

Gratis WiFi

Blocnote en pen

Vergadertafel

Koffie/Thee faciliteiten

Little Cannes

Little Cannes is een multifunctionele ruimte met alle gewenste faciliteiten voor uw zakelijk evenement, productlancering, brainstormsessie of besloten feest. Het chique interieur van marmer, gouden details,
designstoelen van Kartell en palmbomen schittert u tegemoet en is volledig flexibel in te zetten. Wat dat betreft creëert u uw eigen beleving en helpen wij u mee met het neerzetten van een fantastische meeting.

Beschikbaarheid

Per uur of per dagdeel. Enkel bij afname van minimaal 30 hotelkamers is Little Cannes beschikbaar vanaf 9 uur.

Bar Twisted

De hotelbar is de ideale plek voor een informele meeting in kleiner gezelschap. Bar Twisted is de ontmoetingsplek van het hotel, hier ontmoet u elkaar ontspannen aan de bar onder het genot van een drankje. Of spreekt u in een kleinere setting af aan de leestafel. ’s Avonds combineert u hier uw meeting met een goed glas wijn of whisky

Beschikbaarheid

Dagelijks van 8.00 tot 23.00 uur. Bar Twisted is beschikbaar per uur of per dagdeel. Een halve of hele dag? Dat kan. Afwijkende uren in overleg.

Blijf overnachten

Een meeting, feest of receptie én overnachten onder een dak? In Mabi City Centre Hotel kan dat. Het hotel heeft 55 kamers voor 2 tot 4 personen, allemaal in dezelfde stijl als de meeting spaces. Afhankelijk van de grootte van de groep kunnen we u een aantrekkelijk tarief aanbieden voor alle hotelkamers.

Eten en Drinken

Bij alle reserveringen zijn standaard koffie, thee, water en vers fruit inbegrepen, ook zetten we popcorn op alle tafels.
Ontbijt-, lunch- of diner meeting, of trek in wat bites?
Alles kan. Afhankelijk van uw wensen maken we een voorstel op maat.

Little Cannes of Bar Twisted reserveren

 Contact

 043 321 11 11

  sales@lbghotels.com

voor een offerte op maat.

Locatie

Hotel dichtbij de Markt Maastricht

Mabi Hotel Centrum is gelegen in het Boschstraatkwartier, een leuke buurt midden in het gezellige, historische centrum van Maastricht. Dit is bij de Markt en het winkelcentra Mosae Forum en Entre Deux. Binnen 5 minuten lopen bent u op het Vrijthof of het Onze Lieve Vrouweplein en het centraal station van Maastricht ligt op 15 minuten loopafstand.

Location & Directions

 • Markt - 100 m
 • 't Bassin - 400 m
 • Sint Servaasbrug - 600 m
 • Vrijthof - 700 m
 • Onze Lieve Vrouweplein - 700 m

BOEK DIRECT VOORDELEN

  
  
  
 

Beste prijzen direct 
Flexibele tarieven 
Directe boekingsbevestiging 
Veilig betalen