Koopzondag in het Winkelcentrum Brusselsepoort in Maastricht

Brusselsepoort in Maastricht - Brusselsepoort Maastricht

 

De wijk in Maastricht: Brusselse Poort bestaat al meer dan 250 jaar en was een van de vijf stadspoorten van de voormalige tweede verdedigingswerken van Maastricht. Deze authentieke wijk herbergt een eigen, grotendeels overdekt winkelcentrum. In Brusselsepoort Maastricht zijn meer dan 50 winkels te vinden onder één dak, variërend van bekende ketens tot lokale ondernemers. Een aanzienlijk aantal van deze winkels heeft op zondag: koopzondag.

Openingstijden

Maandag 11.00 – 18.00 uur
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 20.00 uur
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur

Voldoende parkeergelegenheid

Met name wanneer u snel iets nodig hebt of als het weer niet meewerkt, is winkelen in Brusselsepoort een uitstekend idee. Met meer dan 50 winkels onder één dak biedt het gemak. Bovendien is de koopzondag in Brusselsepoort Maastricht noemenswaardig. Overigens is het uitzonderlijk als u uw auto niet kwijt kunt in dit winkelhart. Buurtbewoners, inwoners van Maastricht en zelfs Belgen weten het winkelcentrum Brusselsepoort al jaren te vinden.

Van bekende ketens tot lokale winkels

Dit winkelcentrum huisvest bekende winkels zoals HEMA, Etos, C&A, Hans Anders, Blokker en ICI Paris XL. Maar ook lokale ondernemers zijn er in overvloed. Een voorbeeld hiervan is ’t Rommedoeke, een speciaalzaak met de lekkerste lokale en internationale kazen, streekproducten, vers gebrande noten en wijnen van over de hele wereld. Hier kunt u producten uit Maastricht kopen, zoals de mosterd en jam van Adriaan en de beroemde Apostelhoevewijn.

Winkelcentrum Brusselsepoort is zeven dagen per week geopend. Naast een ruim aanbod aan winkels biedt het ook gezellige activiteiten. Er worden bijvoorbeeld evenementen georganiseerd op Dierendag, met Sinterklaas, met Kerstmis en elke vierde donderdag van de maand. Op die dag maakt u zelfs kans om het volledige bedrag van uw aankoop terug te winnen in het winkelcentrum.
Meer informatie? Op de officiële website van Brusselse Poort kunt u alles vinden over de actuele openingstijden, het winkelaanbod en de geplande activiteiten!

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.