Een droge koopzondag in winkelcentrum Brusselsepoort in Maastricht

brusselpoort mabi - Mabi City Centre Hotel Maastricht

De Maastrichtse wijk Brusselse Poort bestaat al ruim 250 jaar en was een van de vijf stadspoorten van de toenmalige tweede Maastrichtse vestingwerken. De authentieke wijk heeft een eigen – grotendeels – overdekt winkelcentrum. In Brusselsepoort Maastricht vind je meer dan 50 winkels onder één dak: van de bekende ketens tot lokale ondernemers. Een groot aantal winkels in Brusselsepoort in Maastricht heeft op zondag koopzondag.

Voldoende parkeergelegenheid

Vooral als je snel iets nodig hebt of het buiten miezert en nat is, is winkelen in Brusselsepoort een uitstekend idee. Meer dan 50 winkels onder één dak. En ook de koopzondag van Brusselsepoort in Maastricht is noemenswaardig. Hadden we trouwens al verteld dat het werkelijk raar moet lopen, wil je je auto niet kwijt kunnen in dit shophart? Buurtbewoners, Maastrichtenaren, maar ook de Belgen weten winkelcentrum Brusselsepoort al jaren te vinden.

Bekende ketens en lokale ondernemers

Het winkelcentrum biedt onderdak aan bekende winkels als de Hema, Etos, C&A, Hans Anders, Blokker en ICI Paris XL. Maar ook lokale ondernemers zijn er volop te vinden. Speciaalzaak ’t Rommedoeke is er zo eentje. De lekkerste lokale en internationale kazen, streekproducten, vers gebrande noten en wijnen van over de hele wereld. Hier koop je Maastrichtse producten als de mosterd en jam van Adriaan en de beroemde Apostelhoevewijn.

Winkelcentrum Brusselsepoort is zeven dagen per week geopend. Naast een ruim winkelaanbod, tref je er gezellige activiteiten. Zo wordt er flink uitgepakt in het winkelcentrum op dierendag, met sinterklaas, kerst en op iedere vierde donderdag van de maand. Op die dag maak je kans om je volledige aankoopbedrag terug te winnen in het winkelcentrum.

Op de website van Brusselse Poort lees je alles over openingstijden, winkelaanbod en de activiteiten!

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.