Hotel diner arrangement Maastricht

De bourgondische levensgenieter kan zijn of haar hart ophalen in Maastricht, qua restaurants bent u als een kind in de snoepwinkel. Van authentieke Franse keukens tot Michelinster, Maastricht heeft het.
Wij zorgen voor een heerlijk culinair arrangement in het zuiden van Limburg met een 4-gangen diner bij Harbour Club aan het Bassin. Wat ons betreft een van de mooiste en tegelijkertijd onbekende plek in Maastricht, een verborgen jachthaven waar u onder de booggewelven langs het water dineert. En na het diner overnacht je in luxe bij Mabi City Centre Hotel.

Mabi City Centre Hotel ligt middenin het historische stadscentrum van Maastricht. Het barst van de sfeervolle straten en authentieke winkel. U waant zich als ware Bourgondiër op een van de vele terrassen die Maastricht rijk is. Daarnaast is alles op loopafstand.

We raden u aan om alvast de reservering bij het restaurant te maken via www.harbourclub.nl o.v.v. Mabi City Centre Hotel Diner vóórdat u dit arrangement boekt. Zo bent u zeker van een tafel tijdens uw verblijf. Let op: drankjes en evt. meerprijs dient u ter plekke af te rekenen.

Boek Nu

Hotel arrangement ‘Culinair tasting arrangement’ inclusief

  • Overnachting in een 2-persoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
  • Popcorn bij check-in
  • Gratis toegang tot onze in-huis bioscoop ‘Plush & Bubblegum’
  • 4-gangen diner bij de Harbour Club ter waarde van €55,-

Prijs

Zondag – Donderdag €88,- p.p.p.n.
Vrijdag – Zaterdag €98,- p.p.p.n.

Zondag – Donderdag €136,- per kamer, 2 persoons
Vrijdag – Zaterdag €156,- per kamer, 2 persoons

Het ‘Hotel Diner arrangement Maastricht’ is te reserveren op basis van beschikbaarheid.

Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en een greenfee van € 7,25 per nacht per persoon.

Boek Nu
Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.