Op zoek naar een bijzondere Rolex in Maastricht

Rolex in Maastricht - Mabi City Centre Hotel Maastricht
Foto credit: Juwelier Burger Facebookpagina

Wij weten bij welke juwelier je unieke horloges vindt

Stel je droomt van dat ene exclusieve horloge om je pols? Er zijn meerdere plekken waar je een Rolex koopt in Maastricht. In je zoektocht naar nieuwe of klassieke horloges in Maastricht kun je op meer dan één plek terecht in Maastricht. Bij Juwelier Burger, Steiner en Filipucci kunnen en willen ze je verder helpen. Ervaren experts op het gebied van klassieke en exclusieve horloges begeleiden je graag in je zoektocht naar het allermooiste polsklokje.

Juwelier Burger
In de Stationsstraat in het hippe Wyck zit sinds 2001 Juwelier Burger. Een begrip in Maastricht en omstreken. Burger verkoopt prachtige horloges, exclusieve sieraden en zeer bijzondere handtassen en is gespecialiseerd in vintage horloges. We spreken van vintage als een exclusief horloge grofweg een jaar of dertig oud is. Met een jarenlange ervaring kunnen de experts van Juwelier Burger je uitermate goed begeleiden bij het aanschaffen van een vintage horloge in Maastricht. Zelf in het bezit van een oude Rolex, IWC, Breitling of ander exclusief merk? Juwelier Burger doet ook inkoop.

Juwelier Burger
Stationsstraat 45
www.juwelierburger.com

Juwelier Steiner
Steiner in de Stokstraat is een prachtige zaak waar je je vergaapt aan werkelijk prachtige horloges en luxe sierraden. Voor dames en heren. Nieuw en vintage. Steiner heeft in Maastricht de grootste collectie Rolex. Vintage en nieuw. Zij kunnen je helpen bij het maken van de afweging: ga ik voor een karakteristiek vintage horloge, of kies ik voor een nieuwe.

Steiner
Stokstraat 2
www.steinermaastricht.nl

Filipucci Juweliers
Het Italiaanse Filipucci Juweliers heeft al meer dan 40 jaar ervaring in exclusieve horloges. En toen zij de overstap naar Nederland maakten om een winkel te openen, konden ze geen betere plek dan Maastricht bedenken. Sinds 1990 is de Italiaanse expert op het gebied van horloges, exclusieve sieraden en zilverwerk neergestreken in de Maastrichtse Brugstraat, op loopafstand van de Sint Servaas brug. De juwelier voert veelal Italiaanse merken.

Filipucci Juweliers
Maastrichter Brugstraat 20
www.filipucci.nl

 

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.