Romantisch weekendje weg in Maastricht bij Mabi City Centre Hotel

Maastricht is de stad van romantiek en liefde, net als Parijs. Zodra je de stad binnenkomt, voelt u de liefde in de lucht hangen. De straten zijn gevuld met liefdesverhalen en de gebouwen stralen romantiek uit. Je moet er een keer geweest zijn met je partner voor een romantisch nachtje weg.

In Mabi City Centre Hotel overnacht je in luxe. Bij aankomst staat er een fijne fles Cava op de kamer klaar en in de ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet in Little Cannes met een glaasje bubbels. En als kers op de taart, mogen jullie extra laat uitchecken tot 13.00 uur.
Op zoek naar een restaurant op ’s avonds uitgebreid te genieten? Onze Guest Happiness Servers helpen u graag bij het uitzoeken van het fijnste restaurant en het maken van de reservering.

Alleen de stad zelf is al om verliefd op te worden. Wandel door de pittoreske straatjes van het historisch centrum, langs de stromende Maas of ontdek alle verborgen plekjes die de stad te bieden heeft. Het Onze Lieve Vrouweplein, het Jekerkwartier en de gezellige straten rondom het Vrijthof zijn slechts enkele van de vele romantische plekken die deze stad rijk is.

Boek Nu

Hotel arrangement ‘Romantisch uitje Maastricht arrangement’ inclusief

  • Overnachting in een 2-persoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
  • Popcorn bij check-in
  • Gratis toegang tot onze in-huis bioscoop ‘Cinema Plush & Bubblegum’
  • Late check-out tot 13.00 uur
  • Fles Cava op de kamer

Prijs

Zaterdag – Donderdag €69,- p.p.p.n.
Vrijdag – Zaterdag €99,- p.p.p.n.

Het ‘Romantisch uitje Maastricht arrangement’ is te reserveren op basis van beschikbaarheid.

Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en een greenfee van € 7,25 per nacht per persoon.

Boek Nu
Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.