Heel veel muziek op de agenda van de Muziekgieterij in Maastricht

De Muziekgieterij in Maastricht - Maastricht Marketing

Pop, dance, rock, heavy metal, singer-songwriters, jazz en experimentele muziek. Artiesten uit binnen- en buitenland weten poppodium Muziekgieterij in Maastricht te vinden. Een podium met een bijzonder verhaal. En een lekkere gevulde agenda voor de komende maanden. Wat denk jij? Past een avondje Muziekgieterij in jouw agenda? Wij tippen deze vijf concerten.

Raggende Manne – donderdag 11 april

De band De Raggende Manne ontstond eigenlijk per toeval toen frontman Geert Timmers, alias Bob Fosko, in 1988 met een aantal Amsterdamse muzikale vrienden een avondje muziek maakte. Het resultaat was chaotische, jazzachtige rockmuziek vergezeld door de capriolen en vaak bizarre teksten van de frontman. Op donderdag 11 april maak je je op voor een avond onvervalste nostalgie en evergreens in de Muziekgieterij in Maastricht.

Rondé – vrijdag 17 mei

Afgelopen januari stond Rondé op Eurosonic Noorderslag. Maar de band trad het afgelopen jaar ook op op grote festivals als Lowlands, Concert at Sea en Mysteryland. Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018, staat dit jaar in het teken van het nieuw album. Benieuwd? Dan koop je nú een kaartje voor het concert in mei!

The Elvis Concert 2019 – zaterdag 25 mei

Bij The Elvis concert hoor je alle grote hits van The King, gezongen door de man die wereldwijd wordt beschouwd als de beste Elvis-tribute artist ooit: Dwight Icenhower. Hij wordt tijdens het concert in De Muziekgieterij vergezeld door een aantal originele muzikanten van Elvis, zoals drummer Bob Lanning en Elvis’ favoriete achtergrondzanger Jim Murray. Dit is een avond die de echte Elvisfan niet mag missen!

Thomas Azier – zondag 10 oktober

Je moet er nog even op wachten, maar op zondag 10 oktober doet Thomas Azier Maastricht aan. Zijn shows in Paradiso waren in een mum van tijd uitverkocht en dat deed de Fries doen besluiten een Nederlandse najaarstour te plannen. Met twee Edisons op zak, een trits aan internationale samenwerkingen én een festivalervaring waar je u tegen zegt, belooft dit concert in De Muziekgieterij een pareltje te worden.

Diggy Dex – vrijdag 8 november

De rondreis die Diggy Dex de afgelopen jaren met zijn band maakte, begon bij het succes van zijn album Golven. Sindsdien trekken ze als karavaan door het land. Van optreden naar optreden. Van festival naar festival. Muzikale Nederhiphop. Op vrijdag 8 november maak je kennis met het nieuwe album van Diggy Dex, waarvoor hij zich heeft laten inspireren door de Franse popmuziek.

De volledige agenda van de Muziekgieterij, kaartverkoop en info over de locatie en parkeren vind je op de webiste van het poppodium.

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.