Dit zijn leuke uitjes in Maastricht voor alle leeftijden

Paintballen in Fun Valley Maastricht - Fun Valley Maastricht

Ga je met z’n tweeën naar Maastricht, dan is ‘op de bonnefooi’ vaak best een goed idee. Bestaat je reisgezelschap uit meer, dan is een goede voorbereiding het halve werk. Of je nu met vrienden en de kids gaat of met collega’s, groepsuitjes vragen gewoon wat meer aandacht. En het aanbod lijkt soms eindeloos. Wij helpen je graag. We zetten een aantal leuke uitjes in Maastricht voor je onder elkaar. Van kinderuitjes tot bedrijfsuitjes. En van teambuildingsactiviteiten tot sportieve uitjes.

Kinderuitjes in Maastricht

Uitstapjes regelen voor de kinderen lijkt soms het lastigste wat er is. En toch kun je in Maastricht een dagprogramma in elkaar draaien waar ouders en kinderen het naar hun zin hebben. Een bezoekje aan de grotten bijvoorbeeld! Een super spannende, korte tocht door het magische gangenstelsel onder de stad. Of een reisje door de tijd in het Natuurhistorisch Museum. Je leert er alles over dino’s maar ook over de vissen die nu rondzwemmen in de Maas. En Fun Valley, net buiten Maastricht, heeft een heuse Kids Valley met binnen- en buitenspeeltuinen, waterfietsen, speeltoestellen en een klim- en klauterbos.

Groepsuitjes voor alle leeftijden

Hij kwam hierboven al even voorbij, maar Fun Valley biedt groepsuitjes voor werkelijk alle leeftijden. Je vindt hier ruim 230.000 m2 avontuur, recreatie, ontspanning en fun. Zo kun je er salsadansen, vlotten bouwen, GPS-tochten wandelen, suppen, waterfietsen, BBQ-en op een strand met uitzicht op de Sint Pietersberg, paintballen, lasergamen, de perfecte cocktail leren shaken en overnachten in een tent. En dan vergeten we voor het gemak zeker 50 andere leuke uitjes te vermelden. Check de website van Fun Valley voor alle mogelijkheden.

Uitjes voor sportievelingen

De omgeving van Maastricht is ontzettend geschikt voor sportievelingen en groepen die graag de omgeving verkennen. Zo kun je op de fiets het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg ontdekken, ben je op een solex binnen een mum van tijd de stad uit en bestaat er zelfs de mogelijkheid om te grotbiken. Jawel, op een mountainbike door de mergelgrotten.

In Maastricht is voor ieder doel en voor iedere leeftijd iets te doen! En voor hulp bij het organiseren van je uitje in Maastricht ben je bij ons ook aan het goede adres.

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Foto credits Fun Valley Maastricht

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.