Ruime openingstijden voor de winkels in en buiten Maastricht

Winkelen in Maastricht - LBG Hotels

De winkels in het centrum en de binnenstad zijn vrijwel iedere dag open!

Niets is zo vervelend als je verheugen op een dagje shoppen en vervolgens voor een dichte deur staan. Bereid je dus goed voor als je je shophart gaat ophalen in Maastricht. En zo moeilijk is dat niet, want de openingstijden van de winkels in Maastricht zijn bijzonder ruim! In het centrum en de binnenstad van de hoofdstad Limburg kun je bijna 365 dagen per jaar winkelen. En ook net buiten de stad zijn ware shopwalhalla’s te ontdekken. Shop till you drop!

Iedere dag winkelpret in Maastricht

De meeste winkels in Maastricht zijn – net als in de rest van Nederland – gesloten op maandagochtend. Aan het begin van de nieuwe week gaan de deuren om 13:00 open, om vervolgens om 18:00 weer te sluiten. Op dinsdag en woensdag kun je van 10-18 uur lekker shoppen. En op donderdag zelfs tot 21:00 uur. Dan is het koopavond. Op vrijdag en zaterdag ben je welkom tussen 10:00 en 18:00. En op zondag zijn de winkels open tussen 12-18 uur. Let op: op zondag zijn er winkeliers die houden van een rustige start van de dag. Ze openen hun deuren dan om 13 uur.

Flinke kortingen bij outlets net buiten Maastricht

Net buiten Maastricht kun je bij een tweetal outlets je hart ophalen. Maasmechelen Village Outlet Shopping ligt op het kruispunt van België, Duitsland en Nederland en bereik je met de auto binnen 20 minuten vanaf Maastricht. Hier shop je luxe merken als Scapa, Furla, Versace, Karen Millen en vele anderen met wel 30 tot 60% korting. Meer dan de moeite waard dus! Maasmechelen Village is iedere dag geopend van 10:00 tot 19:00.

Op 30 minuten rijden van Maastricht ligt Designer Outlet Roermond. Hier vind je bijna 30.000 m2 aan winkeloppervlakte waar meer dan 180 stijlvolle winkels vechten om aandacht. Ook hier scoor je flinke kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%. Designer Outlet Roermond is dagelijks geopend van 10:00 tot 20:00.

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.