Openingstijden maandag van de winkels in Maastricht

Vrijthof in Maastricht - Maastricht Marketing

Maastricht staat bekend als een echte winkelstad, behalve op maandagochtend. Op maandag zijn de openingstijden van de winkels in Maastricht beperkt, zoals in de rest van Nederland. De meeste winkels gaan op maandag pas om 13.00 uur open, hoewel er enkele uitzonderingen zijn. Sommige winkeliers houden hun deuren volledig gesloten op maandag, terwijl anderen om 12.00 uur openen.

Reguliere openingstijden in Maastricht

Maandag 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag 10.00 – 18.00 uur
Woensdag 10.00 – 18.00 uur
Donderdag 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 – 18.00 uur
Zondag 12.00 – 18.00 uur

Op koopzondagen gelden uitzonderingen, zoals bepaalde feestdagen en evenementen, waarbij sommige winkels mogelijk eerder hun deuren openen. We raden altijd aan om voorafgaand aan uw bezoek contact op te nemen met de specifieke winkel om teleurstellingen te voorkomen.
Als u Maastricht bezoekt tijdens de feestdagen, kunt u de website van de Bezoek Maastricht raadplegen voor informatie over aangepaste openingstijden. Bekijk de website hier.

Wat te doen op maandagochtend in Maastricht?

Als winkelen op maandagochtend geen optie is, zijn er gelukkig tal van andere activiteiten in Maastricht om van te genieten. Wat dacht u van een bezoek aan de prachtige Dominicanenkerk? U kunt zich vergapen aan de vele boeken en uzelf trakteren op een heerlijke cappuccino bij Coffeelovers, gevestigd in de kerk. Een andere optie is een stadswandeling. U kunt gratis een route downloaden die u in de ochtend langs alle bezienswaardigheden van de historische binnenstad van Maastricht leidt. Deze route beslaat 6,7 kilometer en biedt een uitstekende manier om uw ochtend door te brengen zonder u te vervelen.

 

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.