Dit zijn de openingstijden van de winkels in Maastricht op maandag

Openingstijden maastricht - Mabi City Centre Hotel Maastricht

En een lijstje met leuke dingen om te doen als de winkels dicht zijn

Maastricht is een echte shopstad. Behalve op maandagochtend. De openingstijden van de winkels in Maastricht zijn op maandag – net als in de rest van Nederland – beperkt. De meeste winkels openen op maandag hun deuren om 13 uur. Uitzonderingen daargelaten. Sommige winkeliers houden de deuren dicht op maandag. Anderen hanteren 12 uur als openingstijd. Hoe dan ook, echte shop-a-holic’s bereiden zich goed voor!

Openingstijden maandag tot en met zondag in Maastricht

Op dinsdag tot en met zaterdag gaan de winkels in Maastricht open om 10 uur ’s ochtends. Op donderdag is het koopavond en sluiten de meeste winkeliers de deuren om 21.00 uur. Op alle overige dagen is dat om 18 uur. En zondag? Dan kun je je winkelhart ophalen, want de meeste winkeliers openen dan vanaf 12 uur hun deuren. Iedere zondag!

In één oogopslag zien de openingstijden van de meeste winkels in Maastricht er dan zo uit:

– maandag: 13:00 – 18:00
– dinsdag: 10:00 – 18:00
– woensdag: 10:00 – 18:00
– donderdag: 10:00 – 21:00
– vrijdag: 10:00 – 18:00
– zaterdag: 10:00 – 18:00
– zondag: vanaf 12:00

Let op: winkeliers zijn vrij om andere tijden te hanteren. Dus wil je echt zeker weten dat je favoriete winkel open is, check dan voor de zekerheid online de openingstijden. En ga je naar Maastricht rond de feestdagen, kijk dan op de site van de VVV in Maastricht om op de hoogte te zijn van alle aangepaste openingstijden.

Wat te doen op maandagmorgen in Maastricht?

Als je niet kunt winkelen op maandagmorgen, zijn er gelukkig een boel andere dingen in Maastricht om te doen. Wat dacht je van lekker struinen in de Dominicanenkerk. Vergaap je aan alle boeken en trakteer jezelf op een lekkere kop dampende cappuccino bij CoffeeLovers in de kerk. Of je gaat voor een stadswandeling! Een gratis route door de historische binnenstad van Maastricht download je hier. De route is 6,7 kilometer en voert je in een ochtend langs alle bezienswaardigheden van de stad. Je hoeft je dus niet te vervelen op maandag!

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.