GaiaZOO net buiten Maastricht bezoek je het hele jaar door met korting

gaia zoo limburg - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Op een half uurtje rijden van Maastricht vind je misschien wel de leukste dierentuin van Nederland: GaiaZOO. In het prachtige groene park, vernoemd naar de Gaia de Griekse godin van de Aarde, sta je oog in oog met neushoorns, gorilla’s en leeuwen. Wij vertellen je in het kort alles over GaiaZOO, de openingstijden en hoe je de dierentuin met korting bezoekt!

Jaarlijks bezoeken ruim 450.000 mensen GaiaZOO net buiten Maastricht. Ze combineren een bezoekje aan de dierentuin met een paar dagen Maastricht of reizen speciaal voor het park naar het zuiden. En terecht, want GaiaZOO is ook echt een hele leuke, kleinschalige dierentuin met bijzondere dieren, fijne plekken om even lekker uit te rusten én voldoende speelplekken om met compleet uitgetelde kids weer naar huis te gaan.

Adres GaiaZOO

Dentgenbachweg 105
6468 PG Kerkrade
Je kunt met de auto naar GaiaZOO komen. De dierentuin beschikt over een groot parkeerterrein waar je voor € 7,50 per dag kunt parkeren. Parkeertickets koop je bij de kassa en bij de automaat op het terrein. Kom je liever met het OV? Geen probleem. Neem vanaf station Kerkrade Arriva bus 20. Deze zet je in 9 minuten af voor de deur van de dierentuin. Handig!

Openingstijden GaiaZOO

De openingstijden van GaiaZOO zijn afhankelijk van de tijd van het jaar. Voor de meest actuele tijden kijk je op de website. Van juli tot en met september kent de dierentuin de meest ruimte openingstijden. Dan is het park dagelijks geopend van 10 tot 18 uur.

Korting op de toegangsprijs

GaiaZOO werkt met wisselende dagprijzen. De meeste korting krijg je als je vroeg boekt. Dan kan je korting op de dagprijs wel oplopen tot € 6,- per persoon! Het is hoe dan ook goedkoper om je kaartjes online te kopen. Online kopers krijgen altijd een korting.

GaiaZOO staat in de top tien van meest bezochte dierentuinen in ons land. En vaak betekent dat dat er nog wel meer korting te vinden is. Wij vonden een handig overzicht waar alle kortingen van GaiaZOO op terug te vinden zijn. Zo heeft supermarkt Jumbo regelmatig interessante kortingen en krijg je als ANWB-lid ook altijd korting. Klik hier om te kijken of er voor jou iets tussen zit.

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.