Dickhaut Veilinghuis in Maastricht: voor liefhebbers van kunst én voor nieuwsgierigen

Venduehuis Dickhaut Maastricht - Dickhaut Maastricht

Liefhebbers van kunst en antiek zitten goed in Maastricht. Wil je zelf iets kopen? Dan is het veilinghuis in Maastricht echt de moeite waard. Dickhaut is het enige veilinghuis voor kunst en antiek in Limburg. Iets kopen op deze veiling is niet alleen voor liefhebbers en verzamelaars. Vier keer per jaar organiseert Venduehuis Dickhaut een veiling waar je fysiek en online kunt meebieden. Verrassend en verslavend leuk.

De ligging van Veilinghuis Maastricht maakt dat Dickhaut veel internationale klanten heeft. Nederlandse, maar ook Duitse, Vlaamse en Franse liefhebbers weten het gerenommeerde veilinghuis in Maastricht te vinden. Het veilinghuis werd in 1930 opgericht door de familie Dickhaut en is tot op de dag van vandaag dé plek voor antiek, kunst, design en verrassende curiosa.

Ieder kwartaal een veiling bij Dickhaut

Vier keer per jaar organiseert Dickhaut een veiling. In 2019 zijn er nog veilingen in september en december. Deze data én de data voor 2020 vind je op de website van Venduehuis Dickhaut. Een aantal dagen voor de veiling zijn de stukken online én in het veilinghuis te zien. Je zult verrast zijn. Naast kunst, vind je er wijncollecties, tassen, sieraden, meubels en zilver.

Iedereen kan meedoen aan een veiling bij Veilinghuis Maastricht

Online meebieden op een veilig is vrij eenvoudig. De spelregels staan uitgelegd op de website van het Veilinghuis Maastricht. In het kort geef je aan wat je wilt betalen voor een veilingstuk. Op het moment dat de veiling begint, wordt jouw bod ingebracht. Word je overboden, dan krijg je daarvan bericht (én de mogelijkheid een nieuw bod te doen). Op een bepaald tijdstip wordt de veiling beëindigd en kun je geen nieuwe bod meer doen. Ben jij op dat moment degene met het hoogste bod op een veilingstuk, dan ben je de gelukkige.

Kunstvoorwerpen aanbieden bij het veilinghuis

Heb je zelf stukken in huis die je wilt aanbieden voor de verkoop? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Dickhaut. Het inbrengen van kunstvoorwerpen kan alleen op afspraak. Alle informatie hierover lees je ook op de website van Dickhaut. Hier vind je ook het overzicht van alle aankomende veilingen, de openingstijden in aanloop naar de eerstvolgende veilig en een overzicht van alle niet verkochte veilingstukken van de meest recente veiling. Misschien ziet er nog iets voor je tussen!

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.