Gezellig, een middagje biercafé in Maastricht

Is het al tijd voor een biertje? Jazeker! Ben je op zoek naar een biercafé in Maastricht, dan weten wij er wel een paar. De echte connaisseurs kiezen voor speciaal bier in een café in Maastricht. Mogen we er drie bij je onder de aandacht brengen?

De Gouverneur

De Gouverneur is – zoals ze zelf zeggen – het enige echte speciaalbieren-café aan de Markt in Maastricht. Liefhebbers moeten hier hun best doen om een keuze te maken uit de ruim 250 verschillende biersoorten die op de kaart staan. En het leuke: het café heeft een waar tasting menu. Verschillende bieren met bijpassende hapjes. Ook op de avondkaart draait het om de bier-spijscombinaties. Ze noemen het hoppas: kleine gerechtjes met een bijpassend glas. Een aanrader als je eens iets anders wilt!

Café ’t Pothuiske

Café ’t Pothuiske hanteert een soortgelijk concept. De zaak is een begrip in Maastricht en kent sinds het begin van dit jaar nieuwe eigenaren. Dit gezellige biercafé in Maastricht is een trefpunt voor mensen met een voorliefde voor de bourgondische sfeer. Het café kent een eenvoudige kaart met warme gerechten tot 20.30 uur. Maar nog beter kun je hier terecht voor de meer dan uitgebreide hapjeskaart. De ‘plankjes’ zijn top. Borrelplanken met vlees, kaas of een combinatie daarvan.!

In Den Ouden Vogelstruys

Aan het gezellige Vrijthof vind je Café In Den Ouden Vogelstruys. De imposante zaak met gezellig terras heeft vriendelijkheid tot een kunst verheven. Op de kaart staan tientallen speciaalbieren en achter de toog personeel dat daar bijzonder bevlogen over kan vertellen. Bier met een verhaal dus. En zo smaakt gerstenat nog net iets lekkerder. Wist je trouwens dat je bij In Den Ouden Vogelstruys ook heel goed terecht kunt voor een kop koffie, uitgebreide lunch of lekker diner?

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
2.070 beoordelingen
TrustYou
PLEASE ROTATE YOUR DEVICE FOR THE BEST EXPERIENCE