Bevrijdingsdag Maastricht 2019: ingetogen, maar reuzegezellig

Bevrijdingsfestival limburg - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Op 4 mei herdenken we. Op 5 mei vieren we de bevrijding. Al sinds jaar en dag is Bevrijdingsdag een dag waarop muziek centraal staat. Bevrijdingsdag in Maastricht 2019 is, net als de vorige jaren, een gezellig samenkomen op de pleinen in de stad. Het bevrijdingsfestival Limburg vindt dit jaar plaats in de gemeente Roermond. Hier strijken de ambassadeurs van de vrijheid neer en genieten ruim 45.000 mensen van het grootste gratis bevrijdingsfestival van Limburg.

Bevrijdingsfestival Limburg dit jaar in Roermond

Op 14 plekken in Nederland organiseert het Comité 4 & 5 Mei bevrijdingsfestivals. Meestal in de provinciehoofdsteden, maar in Limburg is dit jaar de gemeente Roermond gastheer voor het feest waar muziek en stilstaan bij vrijheid centraal staat. Op het moment van schrijven zijn de ambassadeurs van de vrijheid nog niet bekend gemaakt. Evenmin is bekend welke artiesten verder hun opwachting maken. Wat vast staat is dat duizenden mensen zich op Bevrijdingsdag van Maastricht naar Roermond begeven. Houdt de website van Bevrijdingsfestival Limburg in de gaten voor alle informatie over het programma, treintijden en andere praktische informatie.

Bevrijdingsdag in Maastricht

En natuurlijk kun je ervoor kiezen om gezellig in Maastricht te blijven op bevrijdingsdag. Want misschien viert Maastricht de vrijheid niet zo uitbundig, gezellig is het wel in de stad. Wat dacht je van een drankje op het gezellige Onze Lieve Vrouwenplein of het Vrijthof? Ook besluit een aantal winkels de deuren te openen op bevrijdingsdag. Houd voor het meest actuele programma de site van de VVV in de gaten. Hierop staat in aanloop naar 5 mei alles wat je wilt weten om van 4 en 5 mei onvergetelijke dagen te maken.

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Foto credits Bevrijdingsfestival

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.