3 x een bijzondere juwelier in Maastricht

Maastricht is een echte winkelstad. Van juwelier tot prachtige modezaak; in het centrum van de hoofdstad van Limburg haal je je hart op. Wij nemen je mee naar een aantal prachtzaken voor sieraden. Van het exclusieve Juwelier Burger, via dé horlogezaak naar the place to be voor moderne sieraden. Diamonds are a girls best friend…

Lees verder

Outlet Maasmechelen Village is een shopwalhalla

Outlet Maasmechelen ligt op nog geen 20 minuten rijden van Maastricht en is echt het shopwalhalla voor koopjesjagers. Maasmechelen Outlet Village ligt op het kruispunt van Nederland, België en Duitsland en dat zorgt voor een internationale klantenkring. Je vindt in de Village meer dan 100 winkels die honderden bekende en onbekende merken aanbieden tegen superscherpe prijzen. Op alles zit een korting van minimaal 30 en maximaal 60%. Waar wacht je nog op: op naar de outlet!

Lees verder

Dickhaut Veilinghuis in Maastricht: voor liefhebbers van kunst én voor nieuwsgierigen

Liefhebbers van kunst en antiek zitten goed in Maastricht. Wil je zelf iets kopen? Dan is het veilinghuis in Maastricht echt de moeite waard. Dickhaut is het enige veilinghuis voor kunst en antiek in Limburg. Iets kopen op deze veiling is niet alleen voor liefhebbers en verzamelaars. Vier keer per jaar organiseert Venduehuis Dickhaut een veiling waar je fysiek en online kunt meebieden. Verrassend en verslavend leuk.

Lees verder

GaiaZOO net buiten Maastricht bezoek je het hele jaar door met korting

Op een half uurtje rijden van Maastricht vind je misschien wel de leukste dierentuin van Nederland: GaiaZOO. In het prachtige groene park, vernoemd naar de Gaia de Griekse godin van de Aarde, sta je oog in oog met neushoorns, gorilla’s en leeuwen. Wij vertellen je in het kort alles over GaiaZOO, de openingstijden en hoe je de dierentuin met korting bezoekt!

Lees verder

De top 3 van hippe restaurants in Maastricht

Vraag een willekeurig iemand naar associaties met Maastricht en je zult vaak hetzelfde horen: bourgondische winkelstad gelegen in een sprookjesachtige omgeving. En dat klopt allemaal. Trendy kledingwinkels en hippe restaurants kleuren Maastricht. Afgewisseld door klassieke zaken en karakteristieke architectuur. Je hoeft maar een dag in Maastricht te verblijven om het ultieme vakantiegevoel te ervaren. Foodlovers opgelet, wij zetten een paar hele fijne hippe restaurants in Maastricht voor je onder elkaar.

Lees verder

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.3
3.777 beoordelingen
TrustYou
PLEASE ROTATE YOUR DEVICE FOR THE BEST EXPERIENCE
Vul alstublieft alle velden in