Goed idee: bezoek een concert in Maastricht

 

 Van klassiek tot pop, we zijn in Limburg gek op muziek! Om naar te luisteren of om lekker op te dansen. Het meest bekend in Maastricht is een concert van Andre Rieu. De vioolvirtuoos werd geboren in de stad en keert iedere zomer terug voor een reeks romantische concerten op het Vrijthof. Maar er is meer.

Lees verder

Echte bierliefhebber? Of gewoon benieuwd hoe bier gebrouwen wordt? Dan is Zuid Limburg je eerstvolgende bestemming. Dat kan niet anders. Je vindt in het zuiden van ons land genoeg uitjes die de bierdrinker in jou wakker maken. Wat dacht je van een bezoekje aan een bierbrouwerij in de buurt van Maastricht. Of een proeverij in een gezellig, authentiek café?

Lees verder

In juli van dit jaar staat Andre Rieu in Maastricht voor zijn traditionele reeks romantische, spectaculaire zomeravondconcerten. Ook dit jaar bieden talloze restaurants aan het Vrijthof in Maastricht arrangementen bij de concerten van Andre Rieu. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat alle restaurants gemeen hebben? De populariteit van de plekken aan tafel. Wil je culinair en cultuur combineren, dan moet je er snel bij zijn.

Lees verder

Een boottocht in Maastricht is een bijzondere manier om de stad te zien. Vanaf het water ziet alles er anders uit! Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je heerlijk dineren op een boot tijdens een tocht op de Maas. Ook is het mogelijk de boottocht in Maastricht te combineren met een bezoekje aan de grotten. Dát is pas een unieke ervaring! 

Lees verder

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
4.062 beoordelingen
TrustYou