Bij SnowWorld Landgraaf is het het hele jaar winter

Hier ski je in het grootste overdekte wintersportdorp van Europa

Op een klein half uurtje rijden van Maastricht ligt het grootste overdekte skidorp van Europa. In SnowWorld Landgraaf vind je 5 skipistes, stoeltjesliften, meerdere restaurants, 365 dagen per jaar een dik pak verse sneeuw en een spannend klimpark. Als beginnend pizzapunter of doorgewinterde downhiller ski je hier het hele jaar door. Leuk voor een dagje sneeuwpret. Of om het skiën eens goed onder de knie te krijgen.

Lees verder

De Stokstraat in Maastricht: een straat met een verhaal

Van exclusieve damesmode tot culinaire hotspots

De Stokstraat in Maastricht is de hoofdstraat van het Stokstraatkwartier. Een van de oudste stukjes van de stad. Je vindt er naast prachtige damesmode, gezellige brasseries, de mooiste juwelier van de stad, lokale boetiekjes en kleding van Nederlandse designers. Eigenlijk mag een bezoekje aan de Stokstraat in Maastricht niet ontbreken. Hoe kort je ook in de stad bent!

Lees verder

3 x een bijzondere juwelier in Maastricht

Maastricht is een echte winkelstad. Van juwelier tot prachtige modezaak; in het centrum van de hoofdstad van Limburg haal je je hart op. Wij nemen je mee naar een aantal prachtzaken voor sieraden. Van het exclusieve Juwelier Burger, via dé horlogezaak naar the place to be voor moderne sieraden. Diamonds are a girls best friend…

Lees verder

Outlet Maasmechelen Village is een shopwalhalla

Outlet Maasmechelen ligt op nog geen 20 minuten rijden van Maastricht en is echt het shopwalhalla voor koopjesjagers. Maasmechelen Outlet Village ligt op het kruispunt van Nederland, België en Duitsland en dat zorgt voor een internationale klantenkring. Je vindt in de Village meer dan 100 winkels die honderden bekende en onbekende merken aanbieden tegen superscherpe prijzen. Op alles zit een korting van minimaal 30 en maximaal 60%. Waar wacht je nog op: op naar de outlet!

Lees verder

Dickhaut Veilinghuis in Maastricht: voor liefhebbers van kunst én voor nieuwsgierigen

Liefhebbers van kunst en antiek zitten goed in Maastricht. Wil je zelf iets kopen? Dan is het veilinghuis in Maastricht echt de moeite waard. Dickhaut is het enige veilinghuis voor kunst en antiek in Limburg. Iets kopen op deze veiling is niet alleen voor liefhebbers en verzamelaars. Vier keer per jaar organiseert Venduehuis Dickhaut een veiling waar je fysiek en online kunt meebieden. Verrassend en verslavend leuk.

Lees verder

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
3.731 beoordelingen
TrustYou
PLEASE ROTATE YOUR DEVICE FOR THE BEST EXPERIENCE
Vul alstublieft alle velden in