Hotel Mabi x Formule 1

Formule 1 kijken in een privé bioscoop voor 13 personen

Kom voor je ultieme Formule 1 beleving naar Hotel Mabi in Maastricht. Hier kijk je in onze in-house Bioscoop Plush & Bubblegum, op groot scherm dus, alle wedstrijden waarin Max Verstappen hopelijk heel vaak het podium beklimt.

Lees verder

Beluga is niet het enige luxe restaurant waar je heerlijk kunt eten in Maastricht

Foto credit: Restaurant Tout a Fait - Facebookpagina

Wie van lekker en exclusief eten houdt, weet dat er in Maastricht een aantal werkelijk uitmuntende plekken zijn om jezelf helemaal culinair te verwennen. Met het luxe restaurant Beluga met stip bovenaan de lijst, trekken mensen uit heel Nederland en daarbuiten naar Maastricht voor een onvervalste avond lekker en bijzonder eten. Maar wist je dat Beluga niet de enige plek is waar Michelin in Maastricht zijn waardering heeft uitgesproken? Wij zetten een aantal luxe en zeer goede restaurants voor je onder elkaar. En bij alle restaurants geldt: reserveren! Want smulpapen weten deze plekken te vinden.

Lees verder

Op zoek naar een bijzondere Rolex in Maastricht

Foto credit: Juwelier Burger Facebookpagina

Wij weten bij welke juwelier je unieke horloges vindt

Stel je droomt van dat ene exclusieve horloge om je pols? Er zijn meerdere plekken waar je een Rolex koopt in Maastricht. In je zoektocht naar nieuwe of klassieke horloges in Maastricht kun je op meer dan één plek terecht in Maastricht. Bij Juwelier Burger, Steiner en Filipucci kunnen en willen ze je verder helpen. Ervaren experts op het gebied van klassieke en exclusieve horloges begeleiden je graag in je zoektocht naar het allermooiste polsklokje.

Lees verder

Bij SnowWorld Landgraaf is het het hele jaar winter

Hier ski je in het grootste overdekte wintersportdorp van Europa

Op een klein half uurtje rijden van Maastricht ligt het grootste overdekte skidorp van Europa. In SnowWorld Landgraaf vind je 5 skipistes, stoeltjesliften, meerdere restaurants, 365 dagen per jaar een dik pak verse sneeuw en een spannend klimpark. Als beginnend pizzapunter of doorgewinterde downhiller ski je hier het hele jaar door. Leuk voor een dagje sneeuwpret. Of om het skiën eens goed onder de knie te krijgen.

Lees verder

De Stokstraat in Maastricht: een straat met een verhaal

Van exclusieve damesmode tot culinaire hotspots

De Stokstraat in Maastricht is de hoofdstraat van het Stokstraatkwartier. Een van de oudste stukjes van de stad. Je vindt er naast prachtige damesmode, gezellige brasseries, de mooiste juwelier van de stad, lokale boetiekjes en kleding van Nederlandse designers. Eigenlijk mag een bezoekje aan de Stokstraat in Maastricht niet ontbreken. Hoe kort je ook in de stad bent!

Lees verder

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
2.146 beoordelingen
TrustYou
PLEASE ROTATE YOUR DEVICE FOR THE BEST EXPERIENCE