Culinair weekend in Maastricht

Heerlijk proeven van het lekkers dat Maastricht te bieden heeft vanaf €79,-


Maastricht, of beter gezegd: Limburg, staat bekend om haar bourgondische karakter en dat maakt het de plek bij uitstek om uitgebreid uit eten te gaan bij een van de fantastische restaurants in de stad. Neem bijvoorbeeld Café Sjiek waar u het beroemde zuurvlees kunt proeven. Wat ons betreft is dit een van de fijnste plekken in Maastricht om dit gerecht te eten! We laten u graag proeven van het lekkers dat Maastricht te bieden heeft en één van die dingen is een wijnproeverij bij Thiessen Wijnkoopers, de oudste wijnkoperij van heel Nederland. Met ons preuve arrangement mag u hier heerlijk gaan wijnproeven en u krijgt van ons een lekkere vlaai mee naar huis.

Inclusief:

  • Overnachting in een Unrestricted Twin of Imagine King kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet voor twee personen
  • Wijnproeverij bij Thiessen Wijnkoopers
  • Lekkere vlaai om mee naar huis te nemen
  • Weekdagprijs: € 79,- p.p.p.n.
  • Weekendprijs: € 109,- p.p.p.n.

Prijs is op basis van 2 personen, exclusief toeristenbelasting en Green Fee à € 5,95 p.p.p.n. Op zaterdag geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachten. Reserveren op basis van beschikbaarheid.

Hotel Maastricht

Boekingsvoorwaarden

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
3.231 beoordelingen
TrustYou
PLEASE ROTATE YOUR DEVICE FOR THE BEST EXPERIENCE

Covid-19 Informatie

Gastvrijheid verlenen is wat het allerliefste doen, de zorg voor onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We hebben alle maatregelen getroffen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en zijn voorbereid op de 1,5-meter samenleving. Wij volgen de richtlijnen op de voet om u een onverminderd fijn én gezond verblijf te bieden. Voor een overzicht aan maatregelen voor hotels en antwoorden op veel gestelde vragen verwijzen we u graag door naar het RIVM. We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen.