Zomervakantie Zuid-Limburg, Maastricht

Vier de zomer in eigen land! Als u de zomervakantie vier in Nederland, dan voelt een bezoek aan Maastricht toch een beetje als zomervakantie in het buitenland. Maastricht heeft de flair van de Franse stad, zeker wanneer u door de kleine straatjes van het Jekerkwartier flaneert, waant u zich in buitenlandse sferen.
Plant u een zomervakantie in Zuid-Limburg, dan zit u vanuit Maastricht in slechts enkele autominuten in het glooiende Heuvelland van Zuid-Limburg. Een prachtige regio om te fietsen en te genieten van het leven. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Vijlenerbos voor een mooie wandeling, Boscafé ’t Hijgend Hert ligt aan de rand en is de enige berghut van Nederland. Eenmaal terug in Maastricht na een actieve dag, is het lekker bourgondisch genieten geblazen op het terras van Luster bijvoorbeeld, daar waar ook de locals zitten, of op het terras aan het Onze Lieve Vrouweplein of Vrijthof..

Boek Nu

Hotel arrangement ‘Zomer arrangement’ inclusief:

  • Overnachting in een 2-persoons kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
  • Popcorn bij check-in
  • Gratis toegang tot onze in-huis bioscoop Cinema Plush & Bubblegum

Prijs

Prijs vanaf €47,25 per persoon per nacht

Het ‘Zomer arrangement’ is te reserveren op basis van beschikbaarheid.

Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en een greenfee van € 7,25 per nacht per persoon.

Boek Nu
Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.