Hotel in de buurt van Maastricht

Verken de stad Maastricht en geniet van de pittoreske straatjes, historische elementen en de vele activiteiten die dit bruisende stadscentrum te bieden heeft. Er is genoeg te doen in de buurt van deze Bourgondische stad. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke stadswandeling, een scootertocht door het Limburgse heuvellandschap of ‘beklim’ de Sint-Pietersberg en wandel helemaal tot aan de Belgische grens.

Laat je verrassen door wat Zuid-Limburg te bieden heeft. Bij aankomst in Mabi City Centre Hotel, omgeving Maastricht, staat er een gekoelde fles cava klaar op je kamer om je verblijf in dit luxe boutique hotel extra feestelijk te maken. Je krijgt ook toegang tot onze intieme privébioscoop ‘Cinema Plush & Bubblegum’ waar je kunt genieten van je favoriete Netflix film -of serie.

Dit goedkope hotel in de buurt van Maastricht ligt midden in het historische centrum. Het barst er van de sfeervolle straatjes en authentieke winkeltjes. Je voelt je als een echte Bourgondiër op een van de vele terrasjes die Maastricht rijk is. Bovendien is alles op loopafstand.

Boek Nu

Hotel arrangement ‘Ontdek Maastricht’ inclusief:

  • Overnachting in een tweepersoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
  • Popcorn bij het inchecken
  • Gratis toegang tot onze in-house bioscoop ‘Cinema Plush & Bubblegum
  • Een fles Cava op de kamer bij aankomst

Prijs

Zondag t/m donderdag €42,- p.p.p.n.
Vrijdag – zaterdag €47,- p.p.p.n.

Op zaterdag geldt een minimale verblijfsduur van twee nachten.

Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en een greenfee van € 7,25 per nacht per persoon.

Boek Nu
Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.