Kerstvakantie arrangement in Maastricht bij Mabi City Centre Hotel

Kom in de kerstvakantie genieten met het hele gezin in de mooiste stad van het Zuiden van het land, Maastricht. Maastricht is bij uitstek een prachtige plek om uw kerstvakantie door te brengen, de hele stad is in kerstsfeer verlicht. Het is dan ook niet gek dat Maastricht deze dagen ‘Magisch Maastricht’ wordt genoemd.
Met het ‘Kerstvakantie arrangement Maastricht’ overnacht u in het Mabi City Centre Hotel én geniet u van een magische dag op het Vrijthof. Gezellig schaatsen op de ijsbaan midden op het Vrijthof, Maastricht vanaf grote hoogte bewonderen in het reuzenrad en genieten van een heerlijk warme kop chocomelk met slagroom.

Na een nacht vol dromen, zorgen wij ‘s ochtends voor een lekker uitgebreid ontbijt met glas bubbels. Een uurtje over? Dan maakt u gratis gebruik van onze privé bioscoop, ‘Cinema Plush & Bubblegum’.

Kerstvakantie arrangement Maastricht inclusief:

  • Overnachting in een 2-persoons kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
  • Popcorn bij check-in
  • Gratis toegang tot onze in-huis bioscoop ‘‘Cinema Plush & Bubblegum’’

Magisch Maastricht:

  • Schaatsen (inclusief schaatshuur)
  • Ritje in het reuzenrad
  • 2 drankjes naar keuze

Prijs

Zondag – Donderdag €87,- p.p.p.n.

Vrijdag – Zaterdag €97,- p.p.p.n.

Het ‘kerstvakantie arrangement’ is enkel beschikbaar van vrijdag 1 december tot en met zaterdag 30 december 2023. Prijs is gebaseerd op 2 personen per kamer. Reserveren op basis van beschikbaarheid.

Boek nu

Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en een greenfee van € 7,25 per nacht per persoon.

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.