Gezinsvakantie in Maastricht, Zuid-Limburg

Gelegen in het prachtige Limburg, biedt Mabi City Centre Hotel de perfecte uitvalsbasis voor een gezinsvakantie in Maastricht. Een educatief programma of een avontuurlijke rondleiding, er is genoeg te beleven in Maastricht met kind.

Speciaal voor kids bieden we een gratis kids guide van Maastricht aan incl. plattegrond, zodat jullie gezamenlijk de stad op een leuke en interactieve manier kunnen verkennen. Daarnaast krijgt u toegang tot onze intieme privé bioscoop ‘Cinema Plush & Bubblegum’ waar u samen met uw kinderen kunt genieten van jullie favoriete Netflix film -of serie, heerlijk ontspannen in de confortabele pluche stoelen.

Maak van uw vakantie met kinderen een gedenkwaardige ervaring. Dit hotel in de omgeving van Maastricht ligt middenin het historische stadscentrum en is perfect voor een familievakantie. Het barst van de sfeervolle straten en authentieke winkel. U waant zich als ware Bourgondiër op een van de vele terrassen die Maastricht rijk is. Daarnaast is alles op loopafstand.

Boek Nu

Hotel arrangement ‘Gezinsvakantie in Maastricht’ inclusief:

  • Overnachting in een 3 -of 4-persoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
  • Popcorn bij check-in
  • Gratis toegang tot onze in-huis bioscoop ‘Cinema Plush & Bubblegum’
  • Gratis Kids Guide Maastricht incl. plattegrond
  • Mogelijkheid tot het huren van een babybedje

Prijs

Zondag – Donderdag €42,- p.p.p.n.
Vrijdag – Zaterdag €47,- p.p.p.n.

Op zaterdag geldt een minimale verblijfsduur van twee nachten.

Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en een greenfee van € 7,25 per nacht per persoon.

Boek Nu
Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.