Vakantie in Zuid-Limburg

Ontdek de stad Maastricht en geniet van de pittoreske straatjes, historische elementen en de vele activiteiten die dit bruisende stadscentrum te bieden heeft. Er is genoeg te doen in de buurt van deze Bourgondische stad. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke stadswandeling, een scootertocht door het Limburgse Heuvelland, of ga de Sint-Pietersberg ‘beklimmen’ en wandel tot aan de Belgische grens.

Laat u verrassen wat een vakantie in Zuid-Limburg te bieden heeft met dit hotelarrangement voor 2 personen. Naast een heerlijk bakje verse popcorn krijgt u toegang tot onze intieme privé bioscoop ‘Cinema Plush & Bubblegum’ waar u kunt genieten van uw favoriete Netflix film -of serie.

Mabi City Centre Hotel ligt middenin het historische stadscentrum van Maastricht. Het barst van de sfeervolle straten en authentieke winkel. U waant zich als ware Bourgondiër op een van de vele terrassen die Maastricht rijk is. Daarnaast is alles op loopafstand.

We raden u aan om bij reservering van ons het hotel een reservering te maken via receptie@hotelmabi.nl voor de scooterverhuur. Zo bent u zeker van een E-scooter tijdens uw verblijf.

Boek Nu

Hotel arrangement ‘Vakantie Zuid-Limburg´ inclusief:

  • Overnachting in een 3 -of 4-persoonskamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
  • Popcorn bij check-in
  • Gratis toegang tot onze in-huis bioscoop ‘Cinema Plush & Bubblegum’’
  • Mogelijkheid tot het huren van een E-scooter incl. 2 helmen

Prijs

Zondag t/m donderdag €42,- p.p.p.n.
Vrijdag – zaterdag €47,- p.p.p.n.

Op zaterdag geldt een minimale verblijfsduur van twee nachten.

Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en een greenfee van € 6,90 per nacht per persoon.

Boek Nu
Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.