Augustus Vakantie in Maastricht, Limburg

 

Komt u in augustus zomervakantie vieren in Limburg? Dit stuk van Nederland voelt toch een beetje als buitenland. Bourgondisch genieten van de Limburgse gezelligheid en gastvrijheid in een van de mooiste omgevingen die Nederland rijk is. Maastricht heeft de flair van een Franse stad, zeker wanneer u door de kleine straatje van het Jekerkwartier flaneert waant u zich in buitenlandse sferen. Een tip voor in augustus is wandelen door het Heuvelland, u bent er vanaf Maastricht in een paar minuten, bijvoorbeeld in Bemelen met haar krijtwanden. Plant u een vakantie Limburg augustus arrangement, dan overnacht u bij Mabi City Centre Hotel pal om de hoek van de Markt in hartje centrum, in de ochtend staat er een lekker ontbijt voor u klaar en ’s avonds kunt u als u wilt neerstrijken in onze privébioscoop: Cinema Plush & Bubblegum.

Boek Nu

Vakantie Limburg augustus arrangement inclusief:

  • Overnachting in een 2-persoons kamer
  • Uitgebreid ontbijt
  • Gratis toegang Cinema Plush & Bubblegum (op basis van beschikbaarheid)

Prijs

€ 48 p.p.p.n.

Te reserveren op basis van beschikbaarheid. Prijs is op basis van 2 personen per kamer. Op zaterdag geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachten..

Tarieven zijn exclusief toeristenbelasting en een greenfee van € 7,25 per nacht per persoon.

Boek Nu
Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.