Outlet Maasmechelen Village is een shopwalhalla

Outlet Maasmechelen ligt op nog geen 20 minuten rijden van Maastricht en is echt het shopwalhalla voor koopjesjagers. Maasmechelen Outlet Village ligt op het kruispunt van Nederland, België en Duitsland en dat zorgt voor een internationale klantenkring. Je vindt in de Village meer dan 100 winkels die honderden bekende en onbekende merken aanbieden tegen superscherpe prijzen. Op alles zit een korting van minimaal 30 en maximaal 60%. Waar wacht je nog op: op naar de outlet!

Het Belgische outlet Maasmechelen Village is een autovrij minidorpje met meer dan 100 boetiekjes en winkels. Je shopt er kinderkleding, dames- en herenmode, sportspullen, sieraden en accessoires. En dat alles voor super voordelige prijzen. Tussen het winkelen door strijk je neer bij één van de vele restaurants en gezellige zaakjes om te lunchen. En je auto? Die parkeer je op één van de 1500 gratis parkeerplekken. Dat klinkt niet alleen als een ideale, stressvrije dag winkelen. Dat is het ook.

Ruim aanbod van bekende merken

Vrijwel alle bekende en exclusieve merken zijn vertegenwoordigd in Maasmechelen Village. Een greep uit het aanbod: Armani, BALR, Calvin Klein, Furla, Karen Millen, McGregor, Tommy Hilfiger, Van Lier en Wolford. Onterecht wordt vaak gedacht dat in een outlet alleen de collecties van voorgaande seizoen met korting worden verkocht. Dat is in Maasmechelen Village niet het geval! Actuele mode tegen superscherpe prijzen.

7 dagen per week geopend

Je kunt iedere dag vanaf 10 uur terecht bij Maasmechelen Village. Op maandag tot en met donderdag sluit de outlet om 19 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag gaan de deuren om 20 uur dicht.

Kijk op de website van de outlet voor het volledige merkportfolio. Hier lees je ook meer over bereikbaarheid en vind je aantrekkelijke extra kortingen.

Handtekening - Rino Soeters

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Foto credits Maasmechelen Village Facebookpagina

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
2.070 beoordelingen
TrustYou
PLEASE ROTATE YOUR DEVICE FOR THE BEST EXPERIENCE