Hier scoor je de leukste kinderkleding in Maastricht

Kids conceptstore - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Maastricht is dé stad voor shopliefhebbers. En ook voor mooie en unieke kinderkleding moet je in Maastricht zijn. Van uniek en handgemaakt tot exclusief. Van babykleding tot must-haves voor peuters en kleuters. Van alleen kleding tot hebbedingen en speelgoed. Wij zetten een paar favoriete adresjes voor je onder elkaar.

Maastrichts eerste kids conceptstore

Confetti is de eerste kids conceptstore in Maastricht. Denk minimalistisch, uniek, pastel en heel erg Scandinavisch in look en stijl. Bij confetti scoor je prachtige kinderkleding, maar ben je ook aan het juiste adres voor spullen om de kinderkamer mee in te richten of kadootjes. En Confetti heeft een gezellig familiecafé, dus kids, opa’s, oma’s, vaders en moeders zijn er ontzettend welkom (en willen vaak niet meer naar huis). Je zou de winkelcollectie van Confetti kunnen kennen van de webshop Happily Ever After Deco. Je vindt er merken als A Little Lovely Company, Done by Deer, Love Mae en Eef Lillemore.

Confetti
Boschstraat 68
www.confettimaastricht.nl

Ieder kind bijzonder bij Angels & Heroes

In het historische Jekerkwartier, tegenover Café Sjiek, vind je Angels & Heroes. Een prachtige kleine winkel waar ze kinderkleding, te gekke knuffels, houten speelgoed en lifestyle artikelen verkopen. In de winkel maken ze van alle kids prinsen en prinsessen, angels en heroes. En ze hebben een speciale collectie met mooie jurkjes voor de communie. Echt een aanrader!

Angels & Heroes
Sint Pieterstraat 34
www.angelsheroes.nl

Tumble ’n Dry

Tumble ’n Dry ken je waarschijnlijk van de webshop, maar op een paar plekken in het land hebben ze fysieke winkels! En daar vind je er eentje van in Maastricht! Dit Nederlandse kledingmerk maakt stoere, frisse, comfortabele en betaalbare kinderkleding voor actieve en coole kids. Kleding waar ze in kunnen bewegen en die vies mag worden. Dat klinkt de meeste moeders als muziek in de oren. Je vindt Tumble ’n Dry in Winkelcentrum Entre Deux.

Tumble ’n Dry
Splitstraat 6A-11
www.tumblendry.com

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Foto credits Confetti Maastricht Facebookpagina

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.