3 x een bijzondere juwelier in Maastricht

Maastricht is een echte winkelstad. Van juwelier tot prachtige modezaak; in het centrum van de hoofdstad van Limburg haal je je hart op. Wij nemen je mee naar een aantal prachtzaken voor sieraden. Van het exclusieve Juwelier Burger, via dé horlogezaak naar the place to be voor moderne sieraden. Diamonds are a girls best friend…

Juwelier Burger

In de Stationsstraat in het hippe Wyck zit sinds 2001 Juwelier Burger. Een begrip in Maastricht en omstreken. Burger verkoopt prachtige horloges, exclusieve sieraden en zeer bijzondere handtassen. Ben je zelf in het bezit van een exclusief horloge of op zoek naar een bijzonder sieraad, Juwelier Burger doet ook in- en verkoop op bestelling. Een team van specialisten is uitermate geïnteresseerd in unieke stukken.

Filipucci Juweliers

Het Italiaanse Filipucci Juweliers heeft al meer dan 40 jaar ervaring in exclusieve horloges. En toen zij de overstap naar Nederland maakten om een winkel te openen, konden geen betere plek dan Maastricht bedenken. Sinds 1990 is de Italiaanse expert op het gebied van horloges, exclusieve sieraden en zilverwerk neergestreken in de Maastrichtse Brugstraat, op loopafstand van de Sint Servaas brug. De juwelier voert veelal Italiaanse merken.

Mano Design

Op zoek naar een modern, uniek sieraad? Stap dan even binnen bij Mano Design aan de Rechtstaat in Maastricht. Goudsmit Marian Notermans verkoopt een zorgvuldig geselecteerd assortiment moderne en eigentijdse sieraden. Daarnaast verkoopt ze haar eigen werk. Er is voor iedere portemonnee iets te vinden bij Mano Design. Je kunt ook bij Marian terecht als je oude sieraden hebt, die je graag omgevormd wilt hebben tot iets eigentijds. Een bijzondere zaak.

Handtekening - Rino Soeters

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Foto credits: Juwelier Burger Facebookpagina
Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
2.070 beoordelingen
TrustYou
PLEASE ROTATE YOUR DEVICE FOR THE BEST EXPERIENCE