Reviews van Mabi Hotel in Maastricht

WAT MENSEN OVER ONS ZEGGEN

Verbleven als Koppel, Danielle

Vriendelijk personeel, bedden liggen lekker, snacks bij de receptie, airco op de kamer, terrasjes en winkels zijn om de hoek en elke ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt. Kortom, beste hotel om een paar daagjes in Maastricht te verblijven.

5/5-sterren, Perfect

Bleef bioscoop kijken, Annouk

Bij aankomst al de geur van popcorn en vriendelijke begroeting door het personeel. Alles verliep onwijs soepel en het hotel was zeer schoon. De kamers zijn heel stil en de bedden liggen heerlijk (al is dit natuurlijk een persoonlijk iets). Én er is een bioscoop in het hotel waar je zelf voorkeur kan geven aan wat er gedraaid wordt! Voor een weekendje Maastricht is dit hotel zeker aan te raden!

 5/5-sterren, Geweldig

Op Zakenreis, Willem

Wij hebben een heerlijke week in Mabi Hotel achter de rug. De kamer was comfortabel en schoon en werd dagelijks schoongemaakt waar nodig. De rest van het hotel was luxe en goed verzorgd en we hebben ook een keer prettig gebruik kunnen van de inhouse bioscoop! De prachtige locatie midden in het centrum bood ons het gemak van binnen 5 min. wandelafstand vertoeven van zowel de Markt als het Vrijthof.  Wij komen zeker terug! Bedankt!

 5/5-sterren, Ideaal

  In het centrum

  Bioscoop

  Persoonlijke service

  Stijlvolle ruimtes

Locatie

Hotel dichtbij de Markt Maastricht

Mabi Hotel Centrum is gelegen in het Boschstraatkwartier, een leuke buurt midden in het gezellige, historische centrum van Maastricht. Dit is bij de Markt en het winkelcentra Mosae Forum en Entre Deux. Binnen 5 minuten lopen bent u op het Vrijthof of het Onze Lieve Vrouweplein en het centraal station van Maastricht ligt op 15 minuten loopafstand.

Location & Directions

  • Markt - 100 m
  • 't Bassin - 400 m
  • Sint Servaasbrug - 600 m
  • Vrijthof - 700 m
  • Onze Lieve Vrouweplein - 700 m

BOEK DIRECT VOORDELEN

  
  
  
 

Beste prijzen direct 
Flexibele tarieven 
Directe boekingsbevestiging 
Veilig betalen