Woningen voor Expats & Studenten in Maastricht

Mabi bed side studio large - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Studio appartementen in Maastricht voor studenten of expats

Voor expat appartementen en studio’s in Maastricht of studenten appartementen in het centrum van Maastricht, zijn de studio’s van Mabi City Centre Hotel beschikbaar. Bent u expat, student of zoekt om een andere reden tijdelijke huisvesting? Dan is één van de studio’s in het centrum van Maastricht misschien precies wat u zoekt. Ze liggen vlakbij de Markt, in hartje centrum, en zijn van alle gemakken voorzien zoals een kingsize Auping bed, badkamer met douche, woongedeelte met zithoek, eethoek en keuken inclusief vaatwasser. De hotelappartementen zijn te huur voor korte periodes zoals een nacht of week, tot een maand of langer. De studio’s van Mabi City Centre Hotel zijn een ideale thuisbasis voor de student die nog geen studentenwoning heeft gevonden, of als tijdelijke woonplek voor werknemers en expats. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en gewenste huurperiode.

Studio’s in Maastricht voor expats, studenten of tijdelijke huisvesting

Mabi City Centre Hotel heeft twee typen gemeubileerde studio’s beschikbaar, beiden hebben alle faciliteiten in huis voor een kort of langdurig verblijf.

Medium Studio

Studio in het centrum

28 m2
1 King-size Auping bed
Badkamer met douche
Gelegen om de hoek van Mabi City Centre Hotel
Smart TV en woonkamer

Meer Info

Large Studio

Ruime studio in het centrum

38 m2
1 King-size bed
Badkamer met douche of bad
Gelegen om de hoek van Mabi City Centre Hotel
Smart TV en woonkamer

Meer Info

Expat studio of studenten appartement in Maastricht huren

Neem contact met ons op via info@hotelmabi.nl of 043 351 44 44 indien u interesse hebt om een van de studio’s voor enkele weken of maanden te huren.

BOEK DIRECT VOORDELEN

  
  
  
 

Beste prijzen direct 
Flexibele tarieven 
Directe boekingsbevestiging 
Veilig betalen