Evenementen & Vergaderen

Little Cannes is een multifunctionele ruimte met alle gewenste faciliteiten voor uw zakelijk evenement, productlancering, brainstorm sessie of besloten feest. Het chique interieur van marmer, gouden details, designstoelen van Kartell en palmbomen schittert u tegemoet en is volledig flexibel in te zetten, wat dat betreft creëert u uw eigen beleving en helpen wij u mee met het neerzetten van een fantastisch samenzijn. Tevens is Cinema Plush & Bubblegum te boeken voor events tot 12 personen indien u op zoek bent naar een ware bioscoop omgeving.

Vergader arrangementen

Afhankelijk van uw wensen ontvangt u een offerte op maat. Voor de nodige verfrissing en energie verzorgen wij koffie, thee, water, fruitschaal en enkele andere bites, eventueel aangevuld met drinks en bites die wij serveren in Bar Twisted. Inbegrepen zijn gratis wifi en diverse audiovisuele middelen waaronder een beamer, scherm en flipover.

Vergaderen inclusief overnachting

Vergaderen in Mabi Hotel Centrum is mogelijk in combinatie met een hotelovernachting, vraag ons om een offerte!

Faciliteiten

  • Gratis wifi
  • Beamer en scherm
  • Flipover
  • Vergadertafel
  • Koffie, thee en water
  • Fruit & Bites

Little Cannes reserveren

Contact - Chantal Stijns

voor een offerte op maat.

Mabi Hotel Centrum is het beste boutique hotel gelegen in het centrum van Maastricht, net naast de Markt en dichtbij het Vrijthof en Onze Lieve Vrouwe Plein. Perfect voor winkelen / shoppen, een culinair uitje, of een romantisch weekend Maastricht. Met een stijlvol luxe modern design, een eigen privé bioscoop en een ware cocktail bar wordt u een leuk origineel verblijf gegarandeerd.

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
2.146 beoordelingen
TrustYou
PLEASE ROTATE YOUR DEVICE FOR THE BEST EXPERIENCE