Bar Twisted

Hotel bar Twisted is de ontmoetingsplekplek waar bekend en onbekend elkaar tegenkomen om samen te vertoeven. Onverwachte elementen in de mix zorgen voor een smaakbeleving met een twist die u meenemen in het verhaal van Mabi Hotel Centrum. Een knipoog naar gecensureerde scènes van vroeger. What’s your story? In de bar kunt u rustig genieten van uw krant of een goed boek. Bovendien is het een ideale plek om te werken in een relaxte setting.

Openingstijden

Bar Twisted is dagelijks open van 15 tot 3 uur.

Bar Twisted menu: Censored Drinks

Sommige dranken en bites op de kaart passen perfect bij Bar Twisted vanwege hun kooky* gehalte, omdat ze een beetje vreemd zijn, absoluut fantastisch of raar op een goede manier. Onze Twisted favorieten zijn dan ook niet te missen op de kaart en smaken nóg beter in combinatie met de Twisted combi platter van Comté kaas, Coppa ham en een Darq bite.

Bent u klaar voor de ultieme Twisted ervaring? Op de menukaart staan naast sublieme wijnen, whisky’s, bites met een twist en cocktails ook censored drinks. Het is net als in vervlogen tijden toen de meest spannende scènes in films werden gecensureerd wat ervoor zorgde dat men zich afvroeg wat er was weggehaald, met de nodige nieuw gefantaseerde scènes tot resultaat die zelfs nog beter waren dan het origineel. Hetzelfde gebeurt met de censored drinks. Ruik het, proef het, doe uw ogen dicht en laat uw fantasie de vrije loop.

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
3.291 beoordelingen
TrustYou
PLEASE ROTATE YOUR DEVICE FOR THE BEST EXPERIENCE

Covid-19 Informatie

Gastvrijheid verlenen is wat het allerliefste doen, de zorg voor onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We hebben alle maatregelen getroffen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en zijn voorbereid op de 1,5-meter samenleving. Wij volgen de richtlijnen op de voet om u een onverminderd fijn én gezond verblijf te bieden. Voor een overzicht aan maatregelen voor hotels en antwoorden op veel gestelde vragen verwijzen we u graag door naar het RIVM. We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen.