Bar Twisted

Hotel bar Twisted is de ontmoetingsplekplek waar bekend en onbekend elkaar tegenkomen om samen te vertoeven. Onverwachte elementen in de mix zorgen voor een smaakbeleving met een twist die u meenemen in het verhaal van Mabi Hotel Centrum. Een knipoog naar gecensureerde scènes van vroeger. What’s your story? In de bar kunt u rustig genieten van uw krant of een goed boek. Bovendien is het een ideale plek om te werken in een relaxte setting.

Openingstijden

Bar Twisted is dagelijks open van 15 tot 3 uur

Gratis wijnuurtje 16.58 – 18.03 uur!

Bar Twisted staat bekend om haar dagelijkse gratis wijnuurtje. Perfect voor als je terug komt uit de stad om je op te frissen voor een lekker diner. Neem plaats in Bar Twisted voor een heerlijke wijntje op onze kosten! Even ontspannen en genieten van een glas wijn na alle indrukken van de stad om vervolgens de culinair Maastricht te gaan ontdekken.

Bar Twisted menu: Censored Drinks

Sommige dranken en bites op de kaart passen perfect bij Bar Twisted vanwege hun kooky* gehalte, omdat ze een beetje vreemd zijn, absoluut fantastisch of raar op een goede manier. Onze Twisted favorieten zijn dan ook niet te missen op de kaart en smaken nóg beter in combinatie met de Twisted combi platter van Comté kaas, Coppa ham en een Darq bite.

Bent u klaar voor de ultieme Twisted ervaring? Op de menukaart staan naast sublieme wijnen, whisky’s, bites met een twist en cocktails ook censored drinks. Het is net als in vervlogen tijden toen de meest spannende scènes in films werden gecensureerd wat ervoor zorgde dat men zich afvroeg wat er was weggehaald, met de nodige nieuw gefantaseerde scènes tot resultaat die zelfs nog beter waren dan het origineel. Hetzelfde gebeurt met de censored drinks. Ruik het, proef het, doe uw ogen dicht en laat uw fantasie de vrije loop.

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
2.146 beoordelingen
TrustYou
PLEASE ROTATE YOUR DEVICE FOR THE BEST EXPERIENCE