Romantisch Uitje

Hotel arrangementen Maastricht

Slapen in de meest romantische stad van Nederland vanaf €69,-


Maastricht is net als Parijs een bijzonder romantische stad om de liefde te vieren. Aan luxe zal het niet liggen, je verblijft in een premier king kamer, waar je lieve rozenblaadjes en een fles heerlijke prosecco aantreft, en mag extra laat uitchecken tot 13 uur.

Aan restaurants om ’s avonds samen uitgebreid te dineren is er geen gebrek dus wij helpen jullie graag bij het uitzoeken van het fijnste adres en het maken van de reservering. Dan hoeven jullie verder nergens meer aan te denken, behalve romantisch samenzijn. Onderweg geniet je van alle romantische plekken in de stad, van het intieme Onze-Lieve-Vrouweplein en het Jekerkwartier tot de gezellige straten rondom het Vrijthof. En dan na een romantisch diner en een korte wandeling terug naar het hotel fijn jullie hotelkamer opzoeken.

Het romantisch uitje arrangement is inclusief:

  • Verblijf in premier King kamer
  • Uitgebreid ontbijt op bed voor 2 personen
  • Fles prosecco en rozenblaadjes in de kamer
  • Late check-out tot 1 uur ´s middags
  • Zondag – Donderdag: € 69,- p.p.p.n.
  • Vrijdag – Zaterdag`: € 99,- p.p.p.n.

Te reserveren op basis van beschikbaarheid. Prijs is op basis van 2 personen per kamer, exclusief toeristenbelasting en green fee van €6.25 per nacht per persoon. Op zaterdag geldt een minimale verblijfsduur van 2 nachten.

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
2.146 beoordelingen
TrustYou
PLEASE ROTATE YOUR DEVICE FOR THE BEST EXPERIENCE