Microsculpture Insect Room

Neem 'The insect photography of Levon Biss' van het Natuurhistorisch Museum mee naar je hotelkamer

De expositie van Levon Biss in het Natuurhistorisch Museum Maastricht omvat een groot aantal blow-ups van insecten. U ziet de intense kleuren, bouw, reflecties en de structuur van de insecten op groot formaat (3 meter). Biss stelde ze samen door duizenden microscopische foto’s te maken van onderdelen van de insecten. Met deze verschillende microscopische beelden bouwde hij het oorspronkelijke insect weer op. Biss werkte hierin nauw samen met medewerkers van het Oxford University Museum of Natural History, waar in mei 2016 Microsculpture voor het eerst getoond werd.

Bezoekt u de expositie en wilt u nog eens rustig nagenieten? Combineer uw bezoek aan het Natuurhistorisch Museum Maastricht dan met een verblijf in de insect room, met een mini-expositie!

Tickets

Aan de receptie koopt u een voucher voor de tentoonstelling, deze kunt u inleveren bij het Natuurhistorisch Museum Maastricht.
  • Volwassenen: € 7,-
  • Kinderen 5 t/m 11 jaar: € 4,50
  • 65+: € 4,50

de Insect Room is inclusief:

  • Overnachting in een Unrestricted Twin kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet in Little Cannes
  • Toeristenbelasting en green fee

De insect room is enkel beschikbaar voor overnachtingen tussen 8 december en 21 april 2019 op basis van het reguliere kamertarief. Reserveren op basis van beschikbaarheid.

RESERVEREN

De insect room reserveren kan door te mailen naar info@hotelmabi.nl of bellen naar 043 351 44 44 onder vermelding van 'insect room'.

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
3.917 beoordelingen
TrustYou