Hotel Arrangement Maastricht inclusief Diner


Een bezoek aan bourgondisch Maastricht is niet compleet zonder eten. Hier gaat u naartoe om te genieten van het leven! Bij Mabi City Centre Hotel heeft u de mogelijkheid om een hotelarrangement inclusief diner te reserveren. Bij het inchecken krijgt u alvast wat popcorn, een knipoog naar de voormalige bioscoop die op deze locatie gevestigd was. In Little Cannes geniet u ‘s avonds van een heerlijk 3-gangen diner. Wanneer u in Mabi City Centre Hotel komt overnachten, kunt u het 3-gangen diner. Inbegrepen zijn 3 gangen met de keuze uit vlees, vis of vegetarisch, water en koffie of thee. Een heerlijke manier om uw verblijf aan bourgondisch Maastricht te beginnen!

Hotel arrangement inclusief diner reserveren

Bij het maken van de reservering op onze website kiest u het diner als extra optie. Heeft u al een reservering gemaakt zonder diner? Mail dan [email protected] of bel 043 351 44 44 om van uw overnachting in Maastricht een compleet hotel arrangement inclusief diner te maken.

Hotel arrangement inclusief diner:

  • Overnachting in een 2-persoons kamer
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met een glas bubbels (optioneel)
  • Popcorn bij checkin
  • Gratis toegang tot onze in-huis bioscoop ‘Plush & Bubblegum’
  • 3-gangen diner
  • Voor 1 persoon die in een kamer verblijft: € 88,- p.p.p.n. op weekdagen en € 98,- p.p.p.n. op zaterdag
  • Voor 2 personen in een kamer: € 68,- p.p.p.n. op weekdagen en € 78,- p.p.p.n. op zaterdag

Prijs exclusief toeristenbelasting en Green Fee à € 5,55 p.p.p.n.

Hotel Maastricht

Boekingsvoorwaarden

Kleine Gracht 24 (Boschstraatkwartier) 6211 CB Maastricht
Townhouse Hotel
Zeer goed
4.2
3.291 beoordelingen
TrustYou
PLEASE ROTATE YOUR DEVICE FOR THE BEST EXPERIENCE

Covid-19 Informatie

Gastvrijheid verlenen is wat het allerliefste doen, de zorg voor onze gasten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We hebben alle maatregelen getroffen om te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM en zijn voorbereid op de 1,5-meter samenleving. Wij volgen de richtlijnen op de voet om u een onverminderd fijn én gezond verblijf te bieden. Voor een overzicht aan maatregelen voor hotels en antwoorden op veel gestelde vragen verwijzen we u graag door naar het RIVM. We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen.