Cultuur & Culinair: boek nu een Andre Rieu in Maastricht Arrangement

120714, Maastricht: Andre Rieu Vrijthof 2014. Foto: Marcel van Hoorn.

In juli van dit jaar staat Andre Rieu in Maastricht voor zijn traditionele reeks romantische, spectaculaire zomeravondconcerten. Ook dit jaar bieden talloze restaurants aan het Vrijthof in Maastricht arrangementen bij de concerten van Andre Rieu. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat alle restaurants gemeen hebben? De populariteit van de plekken aan tafel. Wil je culinair en cultuur combineren, dan moet je er snel bij zijn.

Diverse Andre Rieu Arrangementen op het Vrijthof

De restaurants aan het Vrijhof in Maastricht pakken uit tijdens de concerten van Andre Rieu. Stuk voor stuk stellen ze een menu samen: genieten van lekker eten en drinken in combinatie met het concert. Een gedeelte van de restaurants biedt de arrangementen aan via de officiële kanalen. Zo biedt Guachos in Maastricht een Andre Rieu Arrangement bestaande uit 3 gangen diner en aansluitend het concert. Kijk voor een totaaloverzicht op Bezoek Maastricht. Hier boek je ook de verschillende arrangementen (prijzen vanaf € 81,50).

Eerst dineren, dan het concert

Wanneer Andre Rieu optreedt in Maastricht begint een arrangement rond 18.00 uur. Na het diner start om 21.00 uur het concert. Op deze manier hebben concertbezoekers en orkestleden geen last van het gerinkel van borden en bestek en kan iedereen maximaal genieten van de klassieke klanken. Het is tijdens de concerten wel mogelijk om een drankje te bestellen.

Bijzonder concert met verrassende gasten

Dit jaar treedt Rieu voor het 14e jaar op in zijn geboortestad. Er zijn inmiddels 13 concerten aangekondigd. Ieder jaar maken bijzondere en verrassende artiesten hun opwachting tijdens de concerten. Zo mochten bezoekers de afgelopen jaren onder andere Zucchero, Andrea Bocelli, Jermain Jackson en David Hasselhof verwelkomen. Wie dit jaar zijn of haar opwachting maakt, is vooralsnog onbekend.

Koop kaarten voor het concert via officiële kanalen

Er is jaarlijks een run op tickets voor concerten van Andre Rieu op het Vrijthof in Maastricht. Koop je kaarten voor de concerten in juli alleen via officiële verkooppunten: de website van Andre Rieu of de bij de VVV in Maastricht v.a. € 59,50 per stuk (excl. servicekosten, arrangementen, etc.).

Cultuur & Culinair. Kies voor een arrangement bij de zomeravondconcerten van Andre Rieu!

 

Townhouse Signature - Mabi City Centre Hotel Maastricht

Rino Soeters
Algemeen Directeur

Hotel in het centrum Maastricht Meer Posts

MEER ARRANGEMENTEN

We value your privacy. We use cookies to enhance your browsing experience, serve personalized ads or content, and analyse our traffic. By clicking "Accept", you consent to our use of cookies.